Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeret még? Egyátalán van...

Szeret még? Egyátalán van értelme?

Figyelt kérdés
A barátommal 3 hónapja vagyunk együtt.Sokat veszekszünk,meg mások is mindig bekevernek h kire mászott rá meg ilyenek...Most én elmentem egy másik városba,és elötte összevesztünk.EGy hétig nem is láttuk egymást,és most meg felhívtam és tök bunkó volt mert hogy én nem szóltam neki h elmegyek (ez nem igaz).Most meg a barátnőmmel álnévvel meg egy olyan képpel amin nem is mi vagyunk kíváncsiságból regisztráltunk.És néztük a fiúkat és ott volt fent ő is... Lécci ne oltogassatok.Csak segítséget szeretnék kérni.
2009. jún. 21. 18:48
 1/6 anonim válasza:

lehet nem szeret de lehet igen

Ki tudja a barátai nem vitték el a másik irányba??-->hogy bedumálták neki a hülyeséget hogy ne foglalkozzon veled stb...?

Beyzélj vele amikor kettesbe lesztek nézd meg hogy télleg ilyen vagy csak ilyen akar lenni. Mert ha télleg ilyen akkor ez csak most derült ki de ha csak ilyen akar lenni az lehet azért van mert szakítani akar veled!

2009. jún. 21. 18:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem sok értelme van ragaszkodnod hozzá. TÉNYLEG!!
2009. jún. 21. 18:57
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát..Éppen ez a baj.. hogy régen mindig hazakísért meg minden és most meg egy hónapja kb. van valami uj haverja..és vele jött oda hozzám a suli elé meg soha nem maradtunk kettesbe.. azt mondta hogy holnap 6tól 8ig az egik étterembe csocsóznak és ha akarok odamehetek..menjek? nem is tudom,hogy egyátalán szeretem-e.
2009. jún. 21. 18:57
 4/6 anonim válasza:

gondolkodj el rajta és ha szereted beszélj vele.

Mondom szerintem a haverja miatt ilyen.

De ha ilyen szakíts vele nem érdemel meg! majd utána rájön hogy jobb lett volna ha figyel rád

2009. jún. 21. 18:59
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi.. de ha ő is olyan bunkó h nem hagy hog kettesben mondjak neki valamit és ő is mindig csak msn-en tud mondani valami értelmeset,akkor szerintem meg se érdemli hogy beszéljk vele..arra gondoltam hogy csak írok neki eg sms-t és késsz.Úgyse hív fel soha..max viszahívót kér.
2009. jún. 21. 19:02
 6/6 anonim ***** válasza:
3 hónap nem nagy idő és szerintem Te is nagyon fiatal vagy még. Ha ilyen Veled, chaten csajozik, fel nem bír hívni, akkor nem sok értelme van az egésznek. Ez meg már a mai világ rondasága, hogy a pasi csak msn-en tud megnyilvánulni és sms-ben történik a szakítás. Találsz Te 100x jobbat, aki majd még talán a szemedbe is mondja, amit gondol.
2009. jún. 21. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!