Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak érdekes sztorijaid...

Vannak érdekes sztorijaid amik külföldön értek mint magyar?

Figyelt kérdés

Szóval itt a legegyszerűbbekre gondolok pl. valaki írta valahol,hogy magyarul beszélt és megkérdezték milyen nyelven beszél...vagy például én Olaszországban a buszon utaztam mellettem 2 lány állt,olaszul beszélgettek majd jött valami ellenőr szerűség és nem vették észre a lányok, majd mikor feltűnt,hogy mögöttük áll az őr az egyik csaj elkezdte magyarul beszélni neki mintha turista lenne, aztán váltottam vele pár szót ,kiderült,hogy Magyarországon élt 15 évig.:) De eléggé meglepett.

Szóval, ez olyan kérdés hogy külföldön kapcsolatba került valami hazai:)

2012. ápr. 23. 19:22
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
egy vidámparkba mentünk a barátainkkal külföldön, akik nem magyarok, de a kisfiukat Botondnak hívják. A pénztáros kiszolgált minket, majd hallotta, h szólunk a gyereknek, h Botond. Erre megkérdezte h nem vagyunk magyarok? Mondtuk, h de mi igen, de az ismerősünk meg a gyereke egyáltalán nem csak magyar a neve :D
2012. ápr. 27. 15:14
 42/45 anonim ***** válasza:

Ez mondjuk nem pont ide vag, de elmeselem, mert jo poen:-)

Hosszu kulfoldi tartozkodas utan mentem haza, es a repteren megallitott egy no, mappaval a kezeben.Gondoltam, hogy o is ilyen adomanygyujto, es reflexbol valaszoltam neki, hogy sorry....es mentem volna tovabb.Erre mondja angolul, hogy o csak a repjegyet szeretne ellenorizni.Gondoltam, ha mar az elobb is veletlen angolul valaszoltam neki, akkor jobb lesz most is angolul valaszolni, nehogy azt higgye, hogy menozni akartam :-) Erre elkerte a szemelyimet is, belenezett es megszolalt: "- Dehat maga magyar, mit szorakozik itt velem?" :-D

Masik jo sztori: vendeglatasban dolgozom, es bejott hozzank egy par ebedelni.Probalok veluk angolul, nemetul, olaszul beszelni, de egyiket sem ertik.Mar vagy ot perce kezzel-labbal magyaraztunk, mire kiderult, hogy magyarok :-)

2012. ápr. 27. 16:00
 43/45 anonim ***** válasza:

jaaaj, van egy nagyon komoly sztorim :D

sétáltunk a horvát tengerparton a párommal és egy barátunkkal. két hullarészeg magyar csávó jött szembe, az egyik rámmutat, és a következő hagyta el a száját: ezt is megba..nám! a srácok majdnem bebxták őket a vízbe :D

mondom nekik: ilyen szép bókot is ritkán kap az ember :))

2012. ápr. 30. 12:20
 44/45 anonim ***** válasza:
100%
A multkor az U-bahn megalloban 2 reszeg enekelt valamit. Csak akkor figyeltem fel, mikor megertettem egy-ket szot. Mar nem tudom, mit enekeltek, de erdekes erzes volt, hogy senki nem erti öket, csak en...
2012. júl. 11. 17:48
 45/45 anonim ***** válasza:

2 éve Belgiumban voltam az iskolai kórussal (kórusverseny).

Kínaiak, szingapúriák, litvánok és a többiek mindenhol...

Erre összetalálkoztunk egy másik magyar kórussal, Komlóról. :)

És egy másik magyar kórussal(középiskolással, mi általános iskolások vagyunk) és kiderült, hogy az egyik csaj, pont a mi sulinkba járt és odajött a tanárainkhoz. :)

2012. aug. 2. 21:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!