Miért KÖTELEZŐ családot alapítani?
22-es szívemből szóltál!
Egyébként szerintem azért elég sokan vannak, akik még úgy gondolják, hogy nem akarnak családot alapítani! Múltkor tettem fel egy hasonló kérdést (én is a "genetikai csőd" kategóriába tartozom_) és sok olyan válasz jött, amiből az derült ki, hgoy nagyon nem vagyok egyedül ezzel =)
Szerintem az hülyeség,hogy az emberbe az van kódolva,hogy szaporodjon.
Szerintem pont mindennek megvan az oka,egyensúlya.
Lássuk be,túlszaporodott faj az ember.És nagyon hosszú az élettartama,legalábbis a többi élőlényhez képest a Földön.
A természet jó tudja a dolgát,hogy mi miért tesz.
Ezért születnek melegek,meddők és olyanok,akik nem éreznek késztetést a szaporodásra.
És hiába tekintünk az emberre egy fajként,minden egyedre jellemző az önzőség,ettől lesz életképes,hogy önző,életben akar maradni,boldogan akar élni.
Sokan sajnos politikai haszonból felhasználják a családos embereket,az a céljuk,hogy sok ember szülessen,rabszolgagyártás és ezért ültetik bele még a ami napokban is a fejekbe,hogy te erre vágysz.
Akik boldogak családban azok szerintem nem foglalkoznak az egyedülállókkal,azok szokták ezt szóvá tenni,akiknek nem jött be a család projekt és irigyek mások függetlenségére,vagy a buták,akik csak a tömeg után mennek.Nem kell velük foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!