Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Na erről mi a véleményetek?

Zimalion kérdése:

Na erről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

28 éves férfi vagyok és teljesen összeomlott az életem. Már élni sincs kedvem. Gyűlölök mindent a világon. Biztosan sokan éltek már ezekkel a közhelyekkel, de én komolyan gondolom.

Pedig nemrég még minden olyan jó volt. Négy éve megismertem egy csodálatos nőt. Összeköltöztünk, eljegyeztem. De aztán elvesztettem a munkámat. Hiába kerestem mindenhol, sehol sem találtam mind a mai napig. Menyasszonyom fizetéséből éltünk. Mindenben próbáltam segíteni neki, de sajnos a kapcsolatunk erre ráment. Visszaköltöztem szüleimhez akik úsznak az adósságban. A lakás ahol felnőttem lassan a végrehajtók kalapácsa alá kerül. A kilakoltatás vár rám. Sehonnan sem hívnak vissza. Nincs semmi pénzünk. Kenyérre is alig van pénzünk. Négy hónapja kikapcsolták a kábeltévét a netet mert nem fizettük. (Ezt a bejegyzést egy netkávézóból írom). A közös költségben a közművek terén több százezres a tartozásunk. Időközben szívbeteg lettem, magas vérnyomásos. Anyámnál Hepatitis C-t állapítottak meg. Apám munkája is veszélyben. Már odáig jutottam, hogy az öngyilkosság is megfordult a fejemben.

Teljesen közönyössé váltam az emberek érzései iránt. Leszarok mindent és mindenkit.

Teljesen összeomlott az életem és nincsenek céljaim, álmaim.

2012. ápr. 23. 08:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon közeli ismerősöméknél volt ugyanez a helyzet, a telefont-internetet hol kikapcsolták hol vissza, milliós tartozások, s közüzemi számlák csúsztak. A betegség ott is megvolt, a gyógyszert kiváltani sem volt pénz. Teljes elkeseredettség, kilátástalanság, a végén már minden mindegy állapot. Aztán sikerült külföldre menni és most már egyenesbe jöttek néhány hónap alatt. A tartozás teljesen természetesen nincs rendezve de elmaradás sincs és egy sokkal nyugodtabb életet élnek. Én a helyedben megpróbálnám külföldet, ő nyelvtudás nélkül ment ki.

2012. ápr. 23. 12:31
 12/12 anonim ***** válasza:
Most nem azért, de Németországba lasszózzák a magyar heggesztőket, és nem kell nyelvtudás, én a helyedben külföldre mennék, mert csak onnan szerezhetsz gyorsan annyi pénzt, hogy legalább egy kicsivel kevesebb legyen a tartozás, illetve addig is egyenként keresném fel azokat akiknek tartozom, és ideinglenesen moratóriumot kérnék, legalább pár hónapot, akinél van fizetési hajlandóság arra azért másképp reagálnak.Amúgy gratulálok az olyan gondolataidért, hogy kirabolsz másokat, reméáljük sikerül más életetét is tönkretenned.Szép volt!
2012. ápr. 23. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!