Na erről mi a véleményetek?
Sziasztok.
28 éves férfi vagyok és teljesen összeomlott az életem. Már élni sincs kedvem. Gyűlölök mindent a világon. Biztosan sokan éltek már ezekkel a közhelyekkel, de én komolyan gondolom.
Pedig nemrég még minden olyan jó volt. Négy éve megismertem egy csodálatos nőt. Összeköltöztünk, eljegyeztem. De aztán elvesztettem a munkámat. Hiába kerestem mindenhol, sehol sem találtam mind a mai napig. Menyasszonyom fizetéséből éltünk. Mindenben próbáltam segíteni neki, de sajnos a kapcsolatunk erre ráment. Visszaköltöztem szüleimhez akik úsznak az adósságban. A lakás ahol felnőttem lassan a végrehajtók kalapácsa alá kerül. A kilakoltatás vár rám. Sehonnan sem hívnak vissza. Nincs semmi pénzünk. Kenyérre is alig van pénzünk. Négy hónapja kikapcsolták a kábeltévét a netet mert nem fizettük. (Ezt a bejegyzést egy netkávézóból írom). A közös költségben a közművek terén több százezres a tartozásunk. Időközben szívbeteg lettem, magas vérnyomásos. Anyámnál Hepatitis C-t állapítottak meg. Apám munkája is veszélyben. Már odáig jutottam, hogy az öngyilkosság is megfordult a fejemben.
Teljesen közönyössé váltam az emberek érzései iránt. Leszarok mindent és mindenkit.
Teljesen összeomlott az életem és nincsenek céljaim, álmaim.
Szia!
Nagyon közeli ismerősöméknél volt ugyanez a helyzet, a telefont-internetet hol kikapcsolták hol vissza, milliós tartozások, s közüzemi számlák csúsztak. A betegség ott is megvolt, a gyógyszert kiváltani sem volt pénz. Teljes elkeseredettség, kilátástalanság, a végén már minden mindegy állapot. Aztán sikerült külföldre menni és most már egyenesbe jöttek néhány hónap alatt. A tartozás teljesen természetesen nincs rendezve de elmaradás sincs és egy sokkal nyugodtabb életet élnek. Én a helyedben megpróbálnám külföldet, ő nyelvtudás nélkül ment ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!