Most tényleg én vagyok a puhány, vagy a többi férfi hülyül?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Lenne egy érdekes kérdésem...A szemembe mondták tegnap délután, hogy olyan "puhányul" viselkedek a feleségemmel. Miért? 3 éve vagyunk házasok, nagyon nagy a szerelem, okos, kedves, aranyos, és szép még most is. Oké, szoktunk vitatkozni de az legtöbbször nevetésbe meg ölelésbe fullad, ha meg nagyon egymás agyára megyünk, akkor 1-2 napig kicsit elvonulunk egymás elől és utána úgyis megoldjuk. Én nem verem, nem ordítozom vele, nem szidom az anyját, nem iszom, nem gépezek. Mindent megadok neki amit csak szeretne, mert szeretem őt és jó boldognak látni. Sokszor meglepem őt virággal, vagy saját készítésű gyertyafényes vacsival mire hulla fáradtan hazaesik, mert tudom, hogy szereti, és azt csinál amit akar. Cserébe ő nagyon szeret engem, főz, mos, kedves, aranyos. Most ez hiba? Mert tegnap 4 férfitársam vágta a pofámba, hogy ez "gáz". Miért? Jobb lenne ha minden nap részegen mennék haza és verném őt??? :-(2009. jún. 21. 15:41
11/15 A kérdező kommentje:
16.37: ők úgy válogatják a barátnőket mint más a zoknit, ezért vagyok én egy picit kinézve a társaságból mert már nős vagyok. De 34 éves vagyok, a barátnőm 33, én már úgy érzem kinőttem ebből, nekem sokkal inkább Rá van szükségem, és egy babára akinek ő lesz az anyukája.
2009. jún. 21. 17:09
12/15 anonim válasza:
16.37 es vagyok.
Arra nem gondoltál,hogy a barátnők cserélik le,mert nem szeretik a fölényes heréket?Ugye látod,hogy direkt nem nevezem férfinak??
Az én férjem is ilyen,mint Te.Immár 27 éve.Viszont nagyon kevés barátunk van. (:)
13/15 anonim válasza:
Nehogy megváltozz!!!!Maradj mindig ilyen,irigylem a feleségedet.
14/15 anonim válasza:
ilyen férjet akarok... létezik még ilyen?? remélem minden ilyen jól müködik köztetek! mert akkor hosszútávú lesz:)
15/15 anonim válasza:
Pont erről írtam valahol, hogy az terjedt el, hogy a jó meg a tökös pasik nem nősülnek, a szerencsétlen nők meg vadászhatnak rájuk, ha házasságot meg családot akarnak. Mindenhonnan ez dől, csoda-e, hogy aki nem ilyen, az kényelmetlenül ér(e)z(het)i magát?
Az igazi nők olyat akarnak, mint Te. A társunkat szeretni puhányság? Hát, ez szánalmas. Szerintem ha a barátaid választhatnának, akkor olyan szülőket szeretnének mint ti, és nem olyat, mint ők. Alkalomadtán kérdezd meg őket erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!