Most tényleg én vagyok a puhány, vagy a többi férfi hülyül?
Bárcsak minden férfi ilyen lenne, mint te, bár apám is így viselkedett volna anyukámmal, ehelyett lenézi a nőket, és lányaként képzelheted, hogy nőttem fel...
Belőled kéne több a világban, a haverjaid meg hülyék...
ha elolvasnád a csernus férfiját, de akár a nőjét is (ezek egyébként könyvek) akkor egyből választ kapnál a kérdésedre.
nem tudják, vagyis akarják levetkőzni azt hogy mennyire "pp"-k (puhapö*s) és azért hogy ne tűnjenek pp-nek, hanem kemény csávónak, pedig ruhadtul nem azok, neked szólogatnak be.
szerintem maradj meg ilyennek, amilyen vagy!!!!
Szerencsés a feleséged, hogy ilyen férje van, és ne halgass a haverjaidra, mert ők azt hiszik így menők, és szerintem 100 X fontosabb a házasságod, mint a puhap...cs barátaid!
Nahat! A parom is pont ilyen :))
Ugy orulok, hogy vannak meg rendes emberek! Nem torodj a barataiddal, ha ennyire fontosak vagyok egymasnak a felesegeddel.
Meg nagyon sok boldog evet kivanok nektek! :))
32/L
Ez csak a semmit nem csináló,nőket lenéző himneműek irígysége.Az Ő házasságuk is jó??Ők is így beszélnek a feleségükről??A szerelmet nem csak megszerezni kell,hanem megőrizni is.És ezt pont így lehet,ahogy csinálod.
(:)
IRIGYEK!!!
Ennyi, ne is törődj velük!
Hát nagyon is taszító, hogy a mai világban a haverjaid életvitele a menő!
Maradj ilyen és eszedbe ne jusson rájuk hallgatni. Nem puhány vagy, hanem egy normális férfi. Mivel a feleséged pedig egy normális nő, így Ti pont összeilletek ;) Lehet, hogy inkább a haverjaidhoz kellene másképp állni. Egyébként tuti irigyek!!!!!!!!
Sok boldogságot a továbbiakban is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!