Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most tényleg én vagyok a...

Most tényleg én vagyok a puhány, vagy a többi férfi hülyül?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Lenne egy érdekes kérdésem...A szemembe mondták tegnap délután, hogy olyan "puhányul" viselkedek a feleségemmel. Miért? 3 éve vagyunk házasok, nagyon nagy a szerelem, okos, kedves, aranyos, és szép még most is. Oké, szoktunk vitatkozni de az legtöbbször nevetésbe meg ölelésbe fullad, ha meg nagyon egymás agyára megyünk, akkor 1-2 napig kicsit elvonulunk egymás elől és utána úgyis megoldjuk. Én nem verem, nem ordítozom vele, nem szidom az anyját, nem iszom, nem gépezek. Mindent megadok neki amit csak szeretne, mert szeretem őt és jó boldognak látni. Sokszor meglepem őt virággal, vagy saját készítésű gyertyafényes vacsival mire hulla fáradtan hazaesik, mert tudom, hogy szereti, és azt csinál amit akar. Cserébe ő nagyon szeret engem, főz, mos, kedves, aranyos. Most ez hiba? Mert tegnap 4 férfitársam vágta a pofámba, hogy ez "gáz". Miért? Jobb lenne ha minden nap részegen mennék haza és verném őt??? :-(
2009. jún. 21. 15:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Bárcsak minden férfi ilyen lenne, mint te, bár apám is így viselkedett volna anyukámmal, ehelyett lenézi a nőket, és lányaként képzelheted, hogy nőttem fel...

Belőled kéne több a világban, a haverjaid meg hülyék...

2009. jún. 21. 15:45
 2/15 anonim ***** válasza:
92%

ha elolvasnád a csernus férfiját, de akár a nőjét is (ezek egyébként könyvek) akkor egyből választ kapnál a kérdésedre.

nem tudják, vagyis akarják levetkőzni azt hogy mennyire "pp"-k (puhapö*s) és azért hogy ne tűnjenek pp-nek, hanem kemény csávónak, pedig ruhadtul nem azok, neked szólogatnak be.

2009. jún. 21. 15:46
 3/15 anonim válasza:
100%

szerintem maradj meg ilyennek, amilyen vagy!!!!

Szerencsés a feleséged, hogy ilyen férje van, és ne halgass a haverjaidra, mert ők azt hiszik így menők, és szerintem 100 X fontosabb a házasságod, mint a puhap...cs barátaid!

2009. jún. 21. 15:57
 4/15 A kérdező kommentje:
Még jó, hogy fontosabb...mindig is más véleményen voltam mint ők, és eléggé elítélem azokat akik mindent elvárnak a nőktől, többek között azt is, hogy amikor kedvük van a "férfiaknak" akkor szét tegyék a lábukat, egyébként meg egy ölelésre/csókra nem méltatják őket, és ütik-verik őket. Az ilyeneknek nem feleség kell hanem börtön.
2009. jún. 21. 16:03
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Nahat! A parom is pont ilyen :))

Ugy orulok, hogy vannak meg rendes emberek! Nem torodj a barataiddal, ha ennyire fontosak vagyok egymasnak a felesegeddel.

Meg nagyon sok boldog evet kivanok nektek! :))

32/L

2009. jún. 21. 16:03
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsés nő a feleséged! Maradj mindig ilyen és akkor biztosan még sok évtized múlva is szerelemben fogtok élni!
2009. jún. 21. 16:15
 7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aranyosak vagytok. De ti nem találjátok taszítónak, hogy a mai világban a normális viselkedést furcsának tartják és gáz, helyette az erőszak és a nők totális megalázása és lenézése a menő??
2009. jún. 21. 16:22
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak a semmit nem csináló,nőket lenéző himneműek irígysége.Az Ő házasságuk is jó??Ők is így beszélnek a feleségükről??A szerelmet nem csak megszerezni kell,hanem megőrizni is.És ezt pont így lehet,ahogy csinálod.

(:)

2009. jún. 21. 16:37
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

IRIGYEK!!!

Ennyi, ne is törődj velük!

2009. jún. 21. 16:38
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát nagyon is taszító, hogy a mai világban a haverjaid életvitele a menő!

Maradj ilyen és eszedbe ne jusson rájuk hallgatni. Nem puhány vagy, hanem egy normális férfi. Mivel a feleséged pedig egy normális nő, így Ti pont összeilletek ;) Lehet, hogy inkább a haverjaidhoz kellene másképp állni. Egyébként tuti irigyek!!!!!!!!

Sok boldogságot a továbbiakban is!

2009. jún. 21. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!