Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek ha valaki...

Mi a véleményetek ha valaki "háziasszony". Nincs munkahelye, a család a férje fizetéséből + családi pótlék él. Elfogadható vagy lenézitek érte?

Figyelt kérdés

Nem munkanélküli, nem segélyezett. Adósság, kölcsön nincs,

/autó sem/. A Férj fizetése nem magas.Inkább él szerényebb körülmények között, úgymond "nyugodtan, stresszmentesen".

Nincs nagy rohanás, helyette családi kirándulások, túrázások. Ja és nem alul iskolázott. Ő ezt az életformát választotta. Lehet ilyen a mai világban?

2012. ápr. 22. 21:01
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
90%
Sajnos sok nő él így én is. Nem azért mert nem akarok dolgozni hanem azért mert nem találok munkát.
2012. ápr. 24. 16:38
 32/38 A kérdező kommentje:

"ha nekik így jó akkor mi közünk hozzá."

Rokonom az illető, és valami hasonló megoldáson gondolkodom.

Rosszul érzem magam a munkahelyemen... A férjem nekem sem nagy

keresetű, sok mindenen spórolni kellene, viszont mindenre

lenne idő és nyugodtabb lennék.

2012. ápr. 26. 12:49
 33/38 anonim ***** válasza:
75%

"viszont mindenre

lenne idő és nyugodtabb lennék"

Ezzel sok mindenki így lenne, ha találna egy bolondot, aki eltartja...

Amíg a párod kidolgozza a belét, te addig "nyugodtan" néznéd egész nap a tv-ben a kackiás bajuszú Don Padrafost...

"Nincs nagy rohanás, helyette családi kirándulások, túrázások."

A szerencsétlen párod a heti meló után pihenne,

te viszont a heti semmittevés után túrázni mennél és puffognál, ha a párodnak nem lenne kedve és/vagy ereje...

2012. ápr. 27. 03:49
 34/38 anonim ***** válasza:
27%
Én mennék dolgozni,férjem szerint legyek itthon.Ez is munka,volt itthon 1 hónapot,ki is készült attól amit látott,hogy kell 3 gyereket ellátni+háztartás+főzés...ő nem csinálná.Szóval inkább tologatja haza a pénzt,én meg csak csináljam az én dolgom.Annak azért örülne majd ha a gyerekek nem buknának iskolában,mert sajnos ismerünk ilyet.Itthon van az anyuka smink,fodrász,mindenre van idő,a gyerekek meg bukdosnak.
2012. máj. 2. 06:55
 35/38 A kérdező kommentje:

Ezt sokan félreértették: Nincs nagy keresetű férj aki mellett az asszonyka shoppingol és fodrászhoz mászkál.A férj

szakmunkás alkalmazott. Hétvégén otthon van.

A lényeg a szerényebb megélhetésen van. A hajvágást a hölgy

csinálja, nem fodrász,de ügyes keze van hozzá. A ruhák sem

butikból vannak, arra odafigyel, hogy divatosak legyenek.

És a sok közös program aminek a zöme nem fizetős. Szóval nem az unatkozó gazdag nő, inkább egy kicsit vissza a múltba.

2012. máj. 2. 19:38
 36/38 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg a férjjel szemben kiszúrás ha jobban belegondolsz.
2012. máj. 5. 22:30
 37/38 anonim ***** válasza:

AZT CSINÁLSZ AMIT TE AKARSZ,HA NEKTEK IGY JÓ.KINEK MI KÖZE?

IDEGENEK VÉLEMÉNYE MEG NE ÉRDEKELJEN.

2012. jún. 7. 19:12
 38/38 anonim ***** válasza:
Szép meg jó amíg apukával nem történik valami akkor már nem lesz stressz mentes a gyerek meg majd szív koplal, fázik mert anyuka rosszul érzi magát a munkahelyén.
2012. jún. 17. 21:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!