Szerintetek ez nagy korkülönbség? 21 éves lány 39 éves férfi?
Attól függ mennyire egyeznek meg a terveitek. Gondolok itt a gyerekvállalásra. Nála még most beleférne a kisgyerek, de nem tudom, te mennyire érzed hozzá magad fiatalnak, mármint a szüléshez.
Nálam a gyerekvállalás miatt lenne gond, mert nem akarnám, hogy ő túl késő legyen apa.
Ja de naiv vagy kicsikém!! Egy dolgot jegyezz meg! Minden NŐS férfi aki félre akar kúrni azt mondja a szeretőnek amit a szerető hallani akar
-nem szeretem a feleségemet
-el akarunk válni,de a gyerekek miatt még várunk...
- évek óta nem élünk házaséletet
- egy pokol az életem az asszony mellett de a gyerekek miatt bla bla bla
Te sem vagy más csak egy préda..:)
Csak megjegyzem,ha annyira téged szeretne,akkor nem csalná meg a feleségét,és te sem szerető lennél.Akkor az első alkalommal hogy beléd szeretett az asszony elé állna,és bejelentené,hogy elválik,fizeti a gyerektartást,és új életet kezd..Nem később,nem majd,hanem azonnal..
Nem gondoltam volna, hogy vannak még olyan buta libák akik beveszik a "nem szeretem a feleségem dumát".
Téged döntöget aztán megy vissza a feleségéhez játszani a jó férjet.
Ne foglalkozz vele,ha felesége és gyerekei vannak. Ne tégy tönkre egy családot.
Az csak mese,hogy nem szereti a feleségét. Ez sablonos szöveg azoknál,akik szeretőt akarnak tartani.
Komolytalan, hagyd a fenébe. Nem is a korkülönbség a gond, hanem hogy családos. Ráadásul csak két hónapja ismered. Be akar fűzni, nem szabad bedőlni ezeknek a dumáknak.
Keress magadnak független férfit, hidd el, jobban jársz. :)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!