Van itt olyan akinek a pájra letöltendő börtönbüntetést kapott? Hogyan élte meg a kapcsolat, vége lett együtt maradtatok?
Figyelt kérdés
Fenyeget a veszély hogy a páromat leültetik. Félek,nem tudom mi lesz velem,velünk.
Akivel történt hasonló az hogyan élte meg a dolgot?
2012. ápr. 22. 15:10
11/15 anonim válasza:
Ha nagyon szerelmes lennél hidd el hogy tudnál
12/15 anonim válasza:
egyik barátomat kocsmai verekedésért ültették le... Igaz, hogy ez sem szép, de én, amennyire tudom, cigókkal vitatkozott össze kissé ittasan, és ebből szúrkálás lett a vége /nem halálos!/ . Mellette is kitartott mind a család, mind az akkori barátnő.
13/15 anonim válasza:
és ha kijön? szerelem vagy csóróság? nem szívesen alkalmaznak priuszosokat.
14/15 anonim válasza:
És ha teszem az azért ültetnek le valakit,mert elgázolt egy útra kilépő,szét nem néző csövest pl??Vagy csinált egy rossz befektetést,és adósság miatt zárták le?Emberek,gondolkodjatok már!Egyáltalán nem biztos,hogy rosszindulattal tette a kérdező barátja,amit tett..olyan ostobák vagytok!"Jajj,Magyarországon mindenki ennyire becsüli a bűnözőket"...szánalmas...
Kedves Kérdező,függ a dolog attól,hogy mennyi időre csuknák le,és hogy milyen komoly a kapcsolatotok.És gondolj az ő helyzetébe magad..ha ő elhagyna,mert téged lecsuknak,elfogadnád,megértenéd?
15/15 anonim válasza:
Ha igazán szereted vele maradsz. Én egyszer ültem (nem vagyok terroristabankrablógyilkospedofil) amit megbántam és a barátnőm azt mondta hogy megvár, bent is mindig rá gondoltam meg arra hogy ha kint leszek akkor minden jobb lesz. Lószart! Mire kijöttem már ő se volt sehol. Nagyon szarul esett...azóta egyszer sikerül vele "beszélni". Mondhatta volna hogy így nem akarja folytatni akkor legalább nem gondoltam volna végig arra hogy megvár. Igazából már nem is érdekel mert régen volt és talán jobb is így bár azt még mindig nem értem hogy ez miért volt jó neki. Döntsd el hogy képes leszel-e vele élni ha majd kiengedik és hogy mennyire szereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!