Hogy vehetném rá, hogy enyhítsen?
Az én fogalmaim szerint ez egyáltalán nem büntetendő cselekmény :) A nagymamád megígért valamit valaki másnak, de apád még lemondhatja. Nem értem miért kell bárkit is megbüntetni. Ha meg nagyon nem fér magába, akkor nagymamikát is elő lehetne venni, hiszen ő a felnőtt, és miért ígér olyat amit ő maga nem tud betartani. De nem értem miért kell bármivel is megbüntetni téged. Vagy ha már nem lehet visszacsinálni, akkor munkát adnék neked, és kevesebb zsebpénzt kapnál, ha már nekem kell kifizetnem a te felelőtlen ígérgetésedet. Mondjuk ez nem lenne büntetés csak anyagi kompenzálás. Ezen kívül ezt a szobafogságot nagy baromságnak tartom. Értelmetlen, anyagilag semmivel sem kompenzál, ráadásul olyanért büntet ami nem is bűn.
33/N
A nagyszüleidhez nem tudsz elköltözni egy kis ideig?
Talán ők beszélhetnének apukáddal,hogy nem éppen jól gyakorolja a gyereknevelést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!