Hogy vehetném rá, hogy enyhítsen?
Olyan hülyeség ez a szobafogság. Nálunk soha, de soha nem volt. Ha nagyon rosszat csináltam, akkor rávertek a seggemre párszor, de azt is max 12-13 éves koromig. Lááám, mégis felnőttem: nem cigizem, nem iszom, nem drogozok, normális párkapcsolatban élek és nem herdálom a pénzt. Úgy nem értem az ilyen gátlásos szülőket!!!!
De a kérdésedre válaszolva: sztem ülj le szüleiddel megbeszélni, hogy a szobafogság ma már nem divat. Találjanak ki másmilyen büntetést. Ráadásul értelme nem sok van...
Öööö...nekem ez zavaros.
Azért kaptál szobafogságot,mert több pénzt kaptál arra,hogy lovat tarts?
Anyukád mit szól ehhez?Ő nem tudna beszélni apukáddal?
Akkor is hülyeség a szobafogság, ha lepontoztok, ha nem. Mitől lesz rosszabb így egy gyereknek? Ha normális szülei vannak, akkor normális lesz a gyerek is. Nevelni kell tudni és nem a gyereket büntetni orrba-szájba. De a csökött szülőknek persze így egyszerűbb....
Amúgy nem értem, miért baj hogy átmész mamádhoz? Húúúúú tényleg nagyon szörnyű. Én örülnék ha még átmehetnék hozzá!!! Ugyanis már 4 éve halott. Majd akkor kapj büntetést hogy átjárkálsz mamádhoz, mikor már nem lesz... Istenem , te szegény gyerek.
21/L
Anyád is jó nagy bunkó! Összeillenek, már bocs!
Én lopásért sem kaptam 1 hétnél többet! A szüleidnek az intelligenciaszintje mennyi? Én a helyedben bemennék a családsegítőhöz, h jöjjenek ki beszélni velük! Ez a személyes szabadság megvonása!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!