Más is utálja a gusztustalan anyját?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 21. 21:50
11/14 anonim válasza:
Volt, amikor utáltam, mikor néhány évig masszívan alkoholizált. Gyűlöltem és azt kívántam, bár apám ne lenne vele olyan marha türelmes és dobná az utcára!
Mióta leállt vele, és eltelt annyi idő, hogy ezt komolyan lehessen venni, már nem éreztem utálatot.
12/14 anonim válasza:
Nekem ilyen nincs. Mi jó barátnők vagyunk.
13/14 A kérdező kommentje:
Az enyém egy gusztustalan szemét. Azt se tanitotta meg anno hogy hasznaljunk wc papirt zoknit bugyit 1 hétig hordtunk fürdés hajmosás mikor kedve volt kb 2 hetenete gyerekként. Mai napig büdös olyan lábszaga van aztán sopánkodik nem tudja miért izzadós a lába. Állandóan zabál éttermekbe elszórja a lóvéját. És ha én nem adok neki én vagyok a rossz gyerek merthogy ő felnevelt és adjak neki. Szanalmas
2012. ápr. 22. 10:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!