Házaspárok, hordjátok még a jeggyűrűt?
Figyelt kérdés
Főleg azok válaszai érdekelnének, akik évek óta házasok.
Ha nem hordjátok, miért nem?
2009. jún. 21. 09:57
2/24 anonim válasza:
20 éve vagyunk házasok, nem hordja egyikünk se. A férjem számitógépeket szerel, igy a gyűrű zavarná a munkában, de én se hordom, mert idegesit , hogy a mosogatás és egyebek miatt túl sokszor kell le és visszavennni.
3/24 anonim válasza:
Mivel mindketten sokat sportolunk soha nem is hordtuk.
4/24 anonim válasza:
1 éve vagyunk házasok, amikor eszünkbe jut feltesszük. (kb 5 ből 1x)
5/24 anonim válasza:
25 eve vagyunk hazasok es meg mindig hordjuk mindketten ritkan kerul le az ujrol
6/24 anonim válasza:
Nővérem 1 éve házas, és hordja mindkét fél.
7/24 anonim válasza:
Több mint 25 éve vagyunk házasok, és egyikünk sem hordja.
Olyan a munkánk, hogy a gyűrűnek sem lenne jó, és balesetveszélyes is lenne. (egyszer majdnem letépte a férjem ujját a gyűrű, azóta nem hordjuk)
8/24 anonim válasza:
8 éve vagyunk házasok. én azóta is hordom. férjem munkája miatt nem hordja. esküvő előtt a férjem a sajátját ráhúzta az egyik körömlakkom nyakára, én meg rámoltam és kidobtam a lakkot, gyűrűvel együtt. 2 nap múlva el kezdtük keresni, mert másnap esküvő. Végén már az utcán a kukában állva kotorásztunk és szórtuk ki a szemetet. de meg lett :-))))igaz a legalján, de ott volt a körömlakk és a nyakán a gyűrű. sajátomat már esküvő után sikerült kidobnom a munkahelyemen. lehúztam az ujjamról gumikesztyűvel együtt és a fertőző szemetesbe dobtam. de hamar észrevettem, hogy hiányzik, és megtaláltam. azóta nagyon vigyázok rá(juk).
9/24 anonim válasza:
Mi 4 éve vagyunk házasok, de nem hordjuk. A feleségem hordja azt a gyűrűt amivel megkértem a kezét.
10/24 anonim válasza:
4 éve vagyunk házasok és nem hordjuk. A férjem a munkája miatt soha nem is hordta. Én egy darabig igen, de amióta itthon vagyok GYED-en, eszembe sem jut feltenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!