Hogyan győzzem meg anyut, hogy ne költözzünk el zuglóból?
Anyukám minden áron el akar költözni a mostani házunkból. Budapesti házakat keres, de zuglón kívül is. Nem szeretnék elmenni innen, minden itt van zuglóban. A sulim, a különóráim és minden más. Ha még zugló mellé költöznénk nem lenne akkora baj, de pl. a 17.ker.-be nem akarok menni..
Többször felvetettem, hogy nekem teljesen jó lenne egy panel, és hogy menjünk panelba, de az állatok miatt nem akar odamenni. Pedig már felajánlottam, hogy odaadom egy ismerősnek a kutyámat és a macskámat.
Ötletek? 15/L
Az állatos témát hanyagoljuk. Nem vagyok egy nagy "állatkedvelő".
Nem a pasié a ház, csak béreljük. Nem azért nem szeretnék elköltözni zuglóból, mert húha buszoznom kell, hanem azért, mert imádom ezt a kerületet!
Kedves utolsó. Te amúgy tudsz szöveget értelmezni?
Gyűlölöm azt az embert, már akkor utáltam, amikor összeházasodtak. Örülök, hogy elváltak, és különköltöznek, de anyám miért nem tud zuglóban maradni, ha a pasi úgyis Ausztriába megy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!