Van akinek annyira jót akar az anyósa, hogy rosszakaró már nem is kell?
A nagy szeretetükkel már megfolytanak,és mióta gyerek is van hát... ŐRÜLET!!!Leültem anyóssal , hogy szeretnénk élni a saját életünket és ha jönnek pénteken ne hétfőn menjenek már haza hanem az nap /vidékiek,de akkor is!/.Meg ne hívja fel a fiát azért hogy el ne felejtsen ezt meg azt,mert nem hülye,tudja mi adolga. 16 hónapos gyerekkel nem fogok sűrűn utazni hozzájuk,mert az oda vagy a vissza utat végigüvölti,mert ugye egyhelyben kell ülnie,ott aludni meg nem fogunk,mert elmegy akkor az egész hétvége,meg amúgy is mindíg nálunk vannak akkor minek menjünk.Ő ebből azt szűrte le,hogy elakarom szakítani a fiát a családjától,meg az unokát is.Hozzáteszem a gyerek imádja őket aminek nagyon örülök,mert nekem is jó volt a viszonyom a mamimmal.
Szóval nem értik,hogy mi a mi életünket akarjuk élni,amibe ők is beletartoznak,de nem nap mint nap.Most ott tartunk,hogy fújja a magáét és már nem is kommentálom,mert nem érti... "miért fáj az neked hogy én jót akarok" ezt szajkózza. Valakinek hasonló? Jó lenne valami megoldás,mert békét akarok,de úgy látom mivel nem vágja miről beszélek ezért csak megsértődtek és nem jönnek,mert nem akarnak útban lenni.... :/
Szia!
Igazán nagyon sajnállak! Majdnem ugyanez van nálunk is, annyi különbséggel, hogy mi sajnos együtt is lakunk! Kisfiúnkat 4 hónapig nem fürdethette meg senki, csak az anyósom. Mindenbe okoskodik, nem mehetünk sehová se nélküle. Állandóan hallgatózik, akármit csinálok/csinálunk, mindig mindenről tud és mindenről be kell számolni. Ha nem így csináljuk, elkezd sírni, majd üvöltözni, csapkodja az asztalt, mint valami pszichopata, úgy viselkedik. Osztja az észt mindenkinek, még szarni se lehet a tudta nélkül. Idegileg teljesen kikészít! Először próbálkoztam én, hogy fejezze be a hülyeségeit, főleg a gyereknevelést, mert annak a gyermeknek én vagyok az anyja, én döntöm el, hogy mi hogy legyen, de egy napig tartja észben, majd minden kezdődik előlröl. Mondtam a páromnak, ha az így megy tovább, annak ellenére hogy nagyon szeretem, egyszer mikor elmegy dolgozni el fogok tűnni innen a gyerekkel együtt, mert már nem bírom nap mint nap idegekkel. A párom szólt neki, hogy állítsa le magát, mert ha nem, akkor pakolunk és elköltözünk. Erre ő befejezte, megvárta, hogy elmenjen dolgozni, majd idecsődítette a sógornőméket, behívta apósomat stb. és elkezdett visítani, hogy a pici fiát hergelem ellene...Ez a műsor havonta legalább egyszer eljátszódik. Azért imádkozok, hogy vagy 500 km-re találjon a párom valami jól fizető állást, hogy el kelljen innen menünk. Gyűlölök itt lakni!!!
Remélem erőt merítettél ebből és elgondolkozol, hogy másnak még ennél is rosszabb. Furcsa egyébként, hogy a legtöbb nő nem jön ki az anyósával...reménykedjünk, hogy mi talán nem leszünk ilyenek! :) Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!