Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Hagyjam el vagy...

Mit tegyek? Hagyjam el vagy viseljem?

Figyelt kérdés
Több mint 1 éve együtt élünk 3-asban,a párom a mamája meg én.(eljegyzett pár vagyunk)Borzalmas lett az életünk.A mama egy hárpia,nem tudok tőle semmit csinálni a páromnak,úgy hogy bele ne szóljon...stb.A párom meg nem akar ellépni a mamucija mellől.Sajnos itt csak én szívok.Már nagyon kezd megromlani a kapcsolatunk,de én SZERETEM,de ez így nem megy.Nem érti meg sajnos és több mint egy éve igérgeti hogy lesz valami változás(elköltözünk)
2009. jún. 20. 17:41
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
59%

Kedves sorstárs!

5! évig csináltam ezt mint te, közben esküvő, gyerek, és mire a picim betöltötte a 6 hónapot, leléptem. Elegem lett, nem bírtam idegekkel a napi piszkálódást, és fogtam a picimet, és hazamentem. Apucija jött utánunk, és minket választott. Imád minket, mi is őt, de az anyja képes lett volna szétszedni a családot. Azóta anyós "lerobbant" ránk van szorulva, és most mindent vissza adok neki, amit ő adott. Most jutott el a tudatáig, hogy akkor mit képes lett volna tenni a családdal, csak hogy ő kiélvezze a helyzetét.

Röviden: Menekülj, ne várd meg míg gyerek is lesz. Én akkor egy lapra tetem fel minket: vagy elválunk, vagy költözünk. Hajlandó lettem volna egyedül nevelni a picuromat, akiért élek, de nyugtom legyen. A párom választott: minket a családját. De nem mindenki ilyen, és nem szabad ennyit várni sem, mert rá fog menni a kapcsolatotok, és nem mellesleg az idegrendszered. Légy erős és lépj. Ha a párod szeret, a világ végére is utánad megy. Ha nem akkor nem is érdemelt meg.

Kitartást kívánok, és sok erőt!

2009. jún. 21. 15:00
 22/23 anonim ***** válasza:
Más is fenn tudja tartani magát egyedül, a kulcsszó: MUNKA (nem feltétlen erotikus munkára gondolok, bár nehéz jót találni, de lehet, én most csak azért nem keresek, mert a szakdolgozatomat írom, de lenne). Aki dolgozni akar, tud. Rajtad áll, akarsz-e jobbat, vagy szenvedsz tovább és beletaszítod később a gyerekedet is.
2009. jún. 21. 15:17
 23/23 anonim ***** válasza:
Még csak annyi, hogy gondolom, te még fiatal vagy, nem tudom, mi a szakmád, de akármi legyen is, fiatalon több a lehetőséged, képezheted magad, friss fogékony az agy ilyenkor még, a szüleim házassága se jó, de anyu azért nem mer lépni (sőt szakmát váltani se, akármilyen hivatásos tanítónő, kimerítik a mostani hülyeségek a közoktatásban), mert ő 50 évesen pedagógusként tényleg nehezen tudna egyedül boldogulni, képzésekre pénze nem lenne, és tanulni se olyan könnyen tanul, mint fiatalon, bár tud, csak lassabban, neked több lehetőséged van, addig lépj, amíg fiatal vagy, és ne hagyd magad.
2009. jún. 21. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!