Mit tegyek? Hagyjam el vagy viseljem?
Állj odébb. Ha nem tud dönteni ebben, akkor ez sajnos később is megkeserítheti az életeteket. De a kapcsolatot is csak az tudja megmenteni, ha rájön, mi a tét.
2009. jún. 20. 17:43
Jujj ez már a 23546. mamapicifianembírelszakadnitönkremegyünk kérdés ezen az oldalon. A válasz pedig megintcsak a hagyományos költözz el onnan gyorsan.
2009. jún. 20. 17:47
Hagyd ott, add vissza a gyűrűt, lesz, akit még nála is jobban szeretsz, és akivel nem lesznek ilyen problémák. Inkább most lépj, így legalább se a házasságra se a válásra nem dobtok ki egy fillért se, és még időben esélyt adsz egy jobb életre.
2009. jún. 20. 17:48
menekülj onnan, ne fecséreld el az életed.
2009. jún. 20. 17:49
Ha a párod ennyire a mama fiacskája,akkor a költözés is csak akkor lenne megoldás,ha a mamától 300 km-re mennétek.Ha a párod nem képes ellépni a mamucija mellől,és melléd állni,akkor ez nem fog változni.Neki kellett volna már az első összetűzéskor tiszta vizet önteni a pohárba.
Ne ragaszkodj ehhez a kapcsolathoz,mert csak rosszabb lesz.Gyereket meg végképp ne vállalj.A szerelmi bánatba még senki nem halt bele,de egy rossz kapcsolat tönkre teheti az életed.
2009. jún. 20. 17:50
Szia! Az Én anyósom,sem volt jobb:((Mondtam a páromnak, én elmegyek albérletbe ha jössz,jössz, ha nem, akkor nem ,de jött. Utólag belátta(kb 2 hét múlva),hogy jobb ez így. Azóta csak látogatóba megyünk, és ez így van jól.Ti nem tudtok albérletbe menni?
2009. jún. 20. 17:51
7/23 A kérdező kommentje:
Igen,ez lenne a helyes,DE szeretem és imádom (sajnos)
Csak egyszerűen már az egész életem egy nagy idegeskedés,és így nem bírom...
Saját konyhát akarok,ahol azt főzök a páromnak(később a saját gyerekeimnek)amit akarunk.
Saját életet akarok,ahol ne mondja meg senki mit tegyek a párommal és mit ne!
Mit tennétek?
Nem olyan könnyű elszakadni attól akit imádsz,viszont ha maradsz,tönkre megy az életed......
A 17.47.-nek : Talán írnád meg,hogy Te milyen megoldást tudnál a problémára ? Vagy Te is olyan mama fiacskája vagy ?Aki írta,annak valós a gotndja,és nem tud dönteni,és nem ő az egyetlen,aki ilyen helyzetben van.Ezért vannak ilyen kérdések.
2009. jún. 20. 17:54
9/23 A kérdező kommentje:
Albérlet?
Lehetne..de
1:a párom húzza rá a száját("itt a házam,minek menjek albérletbe?")
2:Van egy kis hitele a vénasszonynak amit egyedül nem tud fizetni
3:Pénz ügyileg sem egyszerű dolog...:(
Amit az utolsó kommentben leírtál, még inkább arra kell, hogy ösztönözzön: el onnan! Minél hamarabb, mert a szerelem is meg fog szünni a részedről, plusz még az idegeid is tönkre mennek. Hát megéri??? Egyetlen férfi sem ér annyit, elhiheted!
2009. jún. 20. 18:00
Kapcsolódó kérdések: