Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Hagyjam el vagy...

Mit tegyek? Hagyjam el vagy viseljem?

Figyelt kérdés
Több mint 1 éve együtt élünk 3-asban,a párom a mamája meg én.(eljegyzett pár vagyunk)Borzalmas lett az életünk.A mama egy hárpia,nem tudok tőle semmit csinálni a páromnak,úgy hogy bele ne szóljon...stb.A párom meg nem akar ellépni a mamucija mellől.Sajnos itt csak én szívok.Már nagyon kezd megromlani a kapcsolatunk,de én SZERETEM,de ez így nem megy.Nem érti meg sajnos és több mint egy éve igérgeti hogy lesz valami változás(elköltözünk)
2009. jún. 20. 17:41
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Állj odébb. Ha nem tud dönteni ebben, akkor ez sajnos később is megkeserítheti az életeteket. De a kapcsolatot is csak az tudja megmenteni, ha rájön, mi a tét.
2009. jún. 20. 17:43
 2/23 anonim ***** válasza:
98%
Jujj ez már a 23546. mamapicifianembírelszakadnitönkremegyünk kérdés ezen az oldalon. A válasz pedig megintcsak a hagyományos költözz el onnan gyorsan.
2009. jún. 20. 17:47
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ott, add vissza a gyűrűt, lesz, akit még nála is jobban szeretsz, és akivel nem lesznek ilyen problémák. Inkább most lépj, így legalább se a házasságra se a válásra nem dobtok ki egy fillért se, és még időben esélyt adsz egy jobb életre.
2009. jún. 20. 17:48
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
menekülj onnan, ne fecséreld el az életed.
2009. jún. 20. 17:49
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha a párod ennyire a mama fiacskája,akkor a költözés is csak akkor lenne megoldás,ha a mamától 300 km-re mennétek.Ha a párod nem képes ellépni a mamucija mellől,és melléd állni,akkor ez nem fog változni.Neki kellett volna már az első összetűzéskor tiszta vizet önteni a pohárba.

Ne ragaszkodj ehhez a kapcsolathoz,mert csak rosszabb lesz.Gyereket meg végképp ne vállalj.A szerelmi bánatba még senki nem halt bele,de egy rossz kapcsolat tönkre teheti az életed.

2009. jún. 20. 17:50
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Az Én anyósom,sem volt jobb:((Mondtam a páromnak, én elmegyek albérletbe ha jössz,jössz, ha nem, akkor nem ,de jött. Utólag belátta(kb 2 hét múlva),hogy jobb ez így. Azóta csak látogatóba megyünk, és ez így van jól.Ti nem tudtok albérletbe menni?
2009. jún. 20. 17:51
 7/23 A kérdező kommentje:

Igen,ez lenne a helyes,DE szeretem és imádom (sajnos)

Csak egyszerűen már az egész életem egy nagy idegeskedés,és így nem bírom...

Saját konyhát akarok,ahol azt főzök a páromnak(később a saját gyerekeimnek)amit akarunk.

Saját életet akarok,ahol ne mondja meg senki mit tegyek a párommal és mit ne!

Mit tennétek?

Nem olyan könnyű elszakadni attól akit imádsz,viszont ha maradsz,tönkre megy az életed......

2009. jún. 20. 17:52
 8/23 anonim ***** válasza:
61%
A 17.47.-nek : Talán írnád meg,hogy Te milyen megoldást tudnál a problémára ? Vagy Te is olyan mama fiacskája vagy ?Aki írta,annak valós a gotndja,és nem tud dönteni,és nem ő az egyetlen,aki ilyen helyzetben van.Ezért vannak ilyen kérdések.
2009. jún. 20. 17:54
 9/23 A kérdező kommentje:

Albérlet?

Lehetne..de

1:a párom húzza rá a száját("itt a házam,minek menjek albérletbe?")

2:Van egy kis hitele a vénasszonynak amit egyedül nem tud fizetni

3:Pénz ügyileg sem egyszerű dolog...:(

2009. jún. 20. 17:54
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Amit az utolsó kommentben leírtál, még inkább arra kell, hogy ösztönözzön: el onnan! Minél hamarabb, mert a szerelem is meg fog szünni a részedről, plusz még az idegeid is tönkre mennek. Hát megéri??? Egyetlen férfi sem ér annyit, elhiheted!
2009. jún. 20. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!