Mit tegyek? Hagyjam el vagy viseljem?
Gondolj a leendő gyerekeidre, ha így nőnek fel, szembe tudnál nézni velük, ha egy ilyen légkör miatt komoly törés marad az életükben a te gyávaságod miatt? Ha elköltözöl, kiderül, hogy összetartoztok-e, ha marad, nem tartoztok össze, és sose sajnáld, mert akkor neked se ő az igazi, hanem csak egy délibáb, és csak nagyon hasonlít az igazira.
Ne áldozd fel a gyerekeidet (nem magadat, a gyerekeidet, mert nem neked lesz a legrosszabb, hanem a gyerekeknek, mert te léphetnél, és nem lépsz, de egy gyerek a születésétől számítva sok évig rátok van utalva és semmit nem léphet önállóan, akkor se, ha rossz).
Én belementem ebbe 14éve.Azóta nincs egy nyugodt napom.A család egy idegbaj,kedves mama mindig csinál valami műsort,na meg a fia is.Ha akkor lépek,már túl lennék rajta.Ha akkor megölöm,már szabadulnék :)
SOHA nem mennék bele mégegyszer,ha újra kezdhetném.
Menekülj!!!!!!!!!
Költözz el,ha ő is úgy szeret,mint te őt,utánad megy.
Amíg nem cselekszel ezt sosem fogod megtudni és az anyóstól kikészülsz,előbb-utóbb így úgyis vége lesz.
uhh:S tudom milyen lehet neked:S bár nemteljesen mert én nem lakok ott..de az öregasszony nekünk is megszab mindent..
elviselhetetlen természete van.mindenbe beleszól..
ha szereted a párod,akkor ne hagyd el.de beszéld meg vele,hogy ez neked így nem megy,és találjon ki valami mást.
utolsó hozzászóló:
gondolom a volt párod anyja most örül,hogy eltávolított a kicsi fia közeléből,mi?:S
gusztustalan amit képesek művelni,csak azért,hogy a kicsi fiacskájuk a szoknyájuk mellett maradjon..
kérdező:
a pároddal kell megbeszélni,hogy neked ez így nem megy.és döntsön.Te,vagy a mama..ha továbbra is mama mellett akar maradni,akkor tudod mit kell tenned..
Egyedül hogy tudom fenntartani magamat?
Mit javasoltok?
Erotikus munka?
Abból esetleg kaját és szállást is tudok fedezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!