Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Hagyjam el vagy...

Mit tegyek? Hagyjam el vagy viseljem?

Figyelt kérdés
Több mint 1 éve együtt élünk 3-asban,a párom a mamája meg én.(eljegyzett pár vagyunk)Borzalmas lett az életünk.A mama egy hárpia,nem tudok tőle semmit csinálni a páromnak,úgy hogy bele ne szóljon...stb.A párom meg nem akar ellépni a mamucija mellől.Sajnos itt csak én szívok.Már nagyon kezd megromlani a kapcsolatunk,de én SZERETEM,de ez így nem megy.Nem érti meg sajnos és több mint egy éve igérgeti hogy lesz valami változás(elköltözünk)
2009. jún. 20. 17:41
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Gondolj a leendő gyerekeidre, ha így nőnek fel, szembe tudnál nézni velük, ha egy ilyen légkör miatt komoly törés marad az életükben a te gyávaságod miatt? Ha elköltözöl, kiderül, hogy összetartoztok-e, ha marad, nem tartoztok össze, és sose sajnáld, mert akkor neked se ő az igazi, hanem csak egy délibáb, és csak nagyon hasonlít az igazira.

Ne áldozd fel a gyerekeidet (nem magadat, a gyerekeidet, mert nem neked lesz a legrosszabb, hanem a gyerekeknek, mert te léphetnél, és nem lépsz, de egy gyerek a születésétől számítva sok évig rátok van utalva és semmit nem léphet önállóan, akkor se, ha rossz).

2009. jún. 20. 18:01
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Én belementem ebbe 14éve.Azóta nincs egy nyugodt napom.A család egy idegbaj,kedves mama mindig csinál valami műsort,na meg a fia is.Ha akkor lépek,már túl lennék rajta.Ha akkor megölöm,már szabadulnék :)

SOHA nem mennék bele mégegyszer,ha újra kezdhetném.

2009. jún. 20. 18:02
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Még a 300km sem mindig hatásos, az én párom is ilyen volt és anyja mindennap többször hivogatta. Csak ,hogy egy példát említsek, 25 születésnap, párommal megbeszéltük,hogy együtt töltjük, aztán majd otthon megünneplik ( jelzem ,csak a következő hétvégéig kellett volna várnia), foglaltattunk asztalt hasonló, barátoknak szóltam meglepetés buli miegymás. Ezt persze anyucival is közöltük, aki bele is egyezett, még a hét elején. Majd pénteken este ( a szülinap szombaton volt) hívta ,hogy na mikor ér már haza. Egy sor értetlenkedés után, kiderült, hogy a mama azt hitte ,csak viccel és meg akarja lepni ,hogy mégis haza megy, és már megrendelte a tortát, meg szólt a fél rokonságnak, ( engem a mennyasszonyt valahogy elfelejtett hívni). Na kb ez volt a vízválasztó,mert itt mondtam ,hogy vagy maradsz és a megbeszéltek alapján működünk, vagy nem én leszek az aki az anyáddal harcol. Hát maradt! :)
2009. jún. 20. 18:04
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Keress egy felnőtt férfit!
2009. jún. 20. 18:30
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Menekülj!!!!!!!!!

Költözz el,ha ő is úgy szeret,mint te őt,utánad megy.

Amíg nem cselekszel ezt sosem fogod megtudni és az anyóstól kikészülsz,előbb-utóbb így úgyis vége lesz.

2009. jún. 20. 20:34
 16/23 anonim ***** válasza:
91%

uhh:S tudom milyen lehet neked:S bár nemteljesen mert én nem lakok ott..de az öregasszony nekünk is megszab mindent..

elviselhetetlen természete van.mindenbe beleszól..

ha szereted a párod,akkor ne hagyd el.de beszéld meg vele,hogy ez neked így nem megy,és találjon ki valami mást.

2009. jún. 20. 20:58
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
AZONNAL HAGYD OTT BÁRHOGY IS SZERETED!NÁLUNK A DRÁGA MAMA PONT 300KM-RE LAKIK DE OLYAN MINTHA A SZOMSZÉD SZOBÁBAN LAKOTT VOLNA VELÜNK.MINDENNAP TELEFON,HOGY ETTÉL E KISFIAM,ITTÁL IS ÉS A BÜFI IS KIJÖTT......!KB ILYEN SZINTEN.ÁLLAPOTOS LETTEM ÉS A DRÁGA MAMA UGY GONDOLTA HOGY ENGEM MÉG CSAK EL TUDOTT VOLNA TÁVOLITANI IDŐVEL DE A BABA UGYE MINDIG MEGMARAD AZ APJA GYEREKÉNEK.ÉS A MAMA MIVEL TUDJA HOGY A KISFIA IMÁDJA A PÉNZT MEGVETTE EGY HÁZZAL.ÉS AZ ÉN PÁROM UGY ITT HAGYOTT TERHESEN MINT A HUSZONEGY!!!A BABA SEM ÉRDEKLI,DE NEM BAJ MERT NEKEM VABN EGY SZÉP KISBABÁM,NEKI MEG EGY FÉLIG KÉSZ SZAR HÁZA MEG EGY SZARKEVERŐ ANYJA!ÉS ANNO AZT MNDTA A PÁROM HOGY NEKÜNK AKKOR LESZ NYUGODT ÉLETÜNK HA AZ ANYJA MEGHAL!!!!HÁT AZ ÉN ÉLETEM NYUGODT AZÓTA PEDIG MÉG MINDIG MEG HALNÉK A PÁROMÉRT,DE NEM TUDNÁM VELE UJRAKEZDENI AMIG VAN AZ ANYJA.NEKED SEM LESZ NYUGTOD SOHA TŐLE,ÉS AZ ILYEN ANYA KICSIFIA SOHA NEM SZAKAD EL AZ ANYJÁTOL HIDD EL.TÖNKRE MEGY AZ ÉLETED,ÉS ESZED ÁGÁBAN SE LEGYEN NEKI BABÁT SZÜLNI MIG ÉL AZ ANYJA MERT AZ LESZ A VÉG!!!!!ÉS HIDD EL HOGY NEM VAGYOK EGY ROSSZ INDULATÚ NŐ,NEM AZÉRT MONDOM EZEKET,DE AZ ILYEN ANYÓST LÁTOD VOLT SZERENCSÉM MEGISMERNI SAJNOS!A BABÁMNAK PEDIG SE APJA SE NAGYANYJA,ÉS ENNEK SEM ÖRÜLÖK,MERT SZERETTEM VOLNA MINDIG EGY JÓ ANYÓST.DE AZ ILYENEK A VÉGÉN UGYIS VISSZAVESZIK A FIUKAT!!!
2009. jún. 20. 22:47
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

utolsó hozzászóló:

gondolom a volt párod anyja most örül,hogy eltávolított a kicsi fia közeléből,mi?:S

gusztustalan amit képesek művelni,csak azért,hogy a kicsi fiacskájuk a szoknyájuk mellett maradjon..

kérdező:

a pároddal kell megbeszélni,hogy neked ez így nem megy.és döntsön.Te,vagy a mama..ha továbbra is mama mellett akar maradni,akkor tudod mit kell tenned..

2009. jún. 21. 08:33
 19/23 A kérdező kommentje:

Egyedül hogy tudom fenntartani magamat?

Mit javasoltok?

Erotikus munka?

Abból esetleg kaját és szállást is tudok fedezni?

2009. jún. 21. 12:41
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
ÉN VAGYOK AKINEK A PÁRJÁT ANYUKA MEGVETTE EGY HÁZZAL!A TOVÁBBIAKBAN A!HÁT IGEN ÖRÜL HOGY A FIÁT ELVITTE TŐLÜNK.DE NEM BAJ MAJD JÖNNE Ő MÉG KÖNYÖRÖGNI,MIKOR EL FOGY A PÉNZE ÉS ANYUKA SEM LESZ MÁR,VAGY NEM PÉNZELI.ÉN UGY VAGYOK ITT AZ ÉDESANYÁMNÁL KÉT GYEREKKEL HOGY AMIKOR A PÁROM ELHAGYOTT SEMMI BEVÉTELEM NEM VOLT CSA KA FIAM UTÁN JÁRÓ CSALÁDI ÉS A GYEREKTARTÁS AMI ÖSSZ:23700FT.ÉS A CSALÁDIMAT MINDEN HÓNAPBAN A BANK LEVONJA ARRA AMI TARTOZÁSTA PÁROM ITT HAGYOTT NEKEM.DE SEMMI ÁRON NEM ÁRULNÁM A TESTEM AKÁR MILYEN ROSSZ ANYAGI HELYZETBEN LENNÉK.ÉS HIÁBA NINCS SOK PÉNZEM MERT NINCS,DE MEGÉLEK A GYEREKEKKEL.NEKED PEDIG KÖNNYEBB DOLGOD LEHET MERT UGYE GYEREKED NINCS,BÁRHOL TUDSZ DOLGOZNI.HIDD EL TALPRA TUDSZ ÁLLNI,MERT MUSZÁLY.ÉN UGY VOLTAM TERHESEN HOGY LEGSZIVESEBBEN MEGHALTAM VOLNA MERT AZ LETT VOLNA A KÖNNYEBB MEGOLDÁS,ÉS ELVISELHETETLEN VOLT A PÁROM HIÁNYA,DE KIBIRTAM MERT NŐ VAGYOK ÉS ERŐS VAGYOK!!!ÉS MÉG MINDIG NAGYON HIÁNYZIK DE NAPRÓL NAPRA KÖNNYEBB,HA SZERET PEDIG UGYIS UTÁNAD MEGY.HATÁROZOTT LEGYÉL HOGY LÁSSA RAJTAD HOGY KOMOLYAN MONDOD.AZ ÉN PÁROM AZT MONDTA NEKEM ANNO HOGY UGYSEM ÉLEK MEG NÉLKÜLE,DEHOGYNEM!!!!!
2009. jún. 21. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!