Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan felejtsem el? Nagyon fáj.

Hogyan felejtsem el? Nagyon fáj.

Figyelt kérdés

barátommal 1,5évig jártunk.

tegnap szakitottunk és ráirtam egy kamu csaj prfillal, kiderült simán el lehetne csavarni a fejét.

Találkozni nem akart, azt se tudta megmondani akar-e új kapcsit, de szivesen ismerkedett-flörtölt volna egy idegen csajjal.

nem értem, azt mondta szeret... mindegy...

Most hogy vége nagyon összevesztünk, csúnyán beszélünk egymással. Minden nap fáj felkelnem mert hiányzik, de ő már biztosan nem szeret ha minden jött ment csajjal összejönne-ezek szerint.

Nagyot csalódtam benne. SOSEM SZERETETT? Pedig ugy viselkedett, keresett törödött velem stb.

2napja egy külföldi oldalra is regizett, nekem azis gyanus volt. Aki szeret miért csinál ilyet?

El akarom felejteni, ő az első szerelmem ugyérzem belehalok:( Soha többé nem fogunk járni, talán jobb is így:( Csak ne fájna

2012. ápr. 19. 10:12
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

"Minden nap fáj felkelned"

Ehhez képest tegnap szakítottatok. :)

2012. ápr. 19. 13:15
 22/26 anonim ***** válasza:
Vazze...te flúgos vagy.Mennyé' nézzél inkább szappan opit, és hagyd élni a srácot, ő is megérdemelne már vlmi normális kapcsolatot...
2012. ápr. 19. 14:17
 23/26 anonim ***** válasza:

Még hány kérdést akarsz kiírni ezzel kapcsolatban???

Az előző 3-ra nem válaszoltam, de most már nem bírom ki.

Az eddigi, általad leírt dolgokból teljesen az jön le, hogy ebben a sztoriban nem a srác a hibás, hanem te.

Leírtad, hogy mikor kamu profillal beszélgettél vele, azt írta, hogy nem akar a "másik csajjal" (azaz veled) találkozni, de szívesen beszélget, ismerkedik.

Te ezen kiakadtál, pedig ez pont, hogy jó, ráadásul akkor már 2 napja szakítottatok (ha jól dereng), úgyhogy simán nyomulhatott is volna, mert már nem voltatok együtt.

Te meg ezen leálltál litániázni, hogy egyáltalán hogy akarhat ismerkedni/szóba állni másokkal is, ha még szeret.

De könyörgöm: már nem voltatok együtt!!!

Amúgy meg szakítás után az embernek jól esik beszélgetni akár egy idegennel is.

Ebben a dologban te vagy az, aki hibázott és aki rosszul áll a dolgokhoz.

Tök éretlen vagy még egy normális párkapcsolatra.

Ez a véleményem.

L/25

2012. ápr. 19. 14:59
 24/26 anonim ***** válasza:
Tiszta rohej mar ez, kesz folytatasos regeny :-)
2012. ápr. 19. 15:13
 25/26 anonim ***** válasza:

Húha...Basszus de örülök, hogy én kinőttem ebből...:)

Jó hogy nem már a családjára vagy féltékeny...meg a facebook ismerőseire...ne hisztizz csajszi de tényleg...felesleges..:)

A fishing for a friends oldal...Olyasmi mint az iwiw, myvip...:) Egyszerű sima ismerőskereső oldal és tényleg jó az angol nyelv fejlesztésre :) Szóval mostmár te ezt elbsztad a kamu profillal, törődj bele lépj tovább :)

2012. ápr. 19. 18:11
 26/26 anonim válasza:
en teljesen meg tudlak erteni.. az a lenyeg, hogy bizz magadban, nem kell minden szar dumat vegignezni amik csak teged ocsarolnak:) legy eros. sok fiu nem tudja, hogy kell banni a novel. biztosan te is hibaztal, hisz mindig ketton all a vasar, de hat konyorgom..az elso szerelmet nagyjabol mindenki elcseszi, nem tudod hogy is mutatsd ki azokat az erzelmeket amik benned vannak, meg azt sem tudod mit kezdj veluk, hogyan viselkedj ezek hatasara. ez normalis, hisz ez az elso..es sajnos az elso szerelem altalaban mindig veget er. ne csuggeddj! szerintem o is eretlen volt. lehet sokat fog tartani a ragodas, es azok a kusza erzesek amik most benned vannak, de idorol idore csillapodik majd a fajdalom. legy turelmes magadhoz, engedd, hogy fajjon, sird ki magad.. ha kibirod, hogy megszuntess vele mindendfele kapcsolatot, hamar bekovetkezik a javulas. legy kovetkezetes. Vege. gondolj arra, hogy tanultal ebbol is valamit, es azokat amiket most megengedtel ebben a kapcsolatban, vagy azokat a hibakat, amiket elkovettel, a kovetkezoben mar nem fogod. erettebb lettel. legy gyoztes, nem baj ha leestel, fel kell allni!:)
2013. jún. 29. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!