Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan felejtsem el? Nagyon fáj.

Hogyan felejtsem el? Nagyon fáj.

Figyelt kérdés

barátommal 1,5évig jártunk.

tegnap szakitottunk és ráirtam egy kamu csaj prfillal, kiderült simán el lehetne csavarni a fejét.

Találkozni nem akart, azt se tudta megmondani akar-e új kapcsit, de szivesen ismerkedett-flörtölt volna egy idegen csajjal.

nem értem, azt mondta szeret... mindegy...

Most hogy vége nagyon összevesztünk, csúnyán beszélünk egymással. Minden nap fáj felkelnem mert hiányzik, de ő már biztosan nem szeret ha minden jött ment csajjal összejönne-ezek szerint.

Nagyot csalódtam benne. SOSEM SZERETETT? Pedig ugy viselkedett, keresett törödött velem stb.

2napja egy külföldi oldalra is regizett, nekem azis gyanus volt. Aki szeret miért csinál ilyet?

El akarom felejteni, ő az első szerelmem ugyérzem belehalok:( Soha többé nem fogunk járni, talán jobb is így:( Csak ne fájna

2012. ápr. 19. 10:12
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
őszintén szólva szerintem ő szeretett te nem őt. Különben nem ellenőrizgetted volna. Most szar de ezt szerintem te szúrtad el, és nem csoda ha ezek után ő sem bízik már benned
2012. ápr. 19. 10:50
 12/26 A kérdező kommentje:

a kamu profillal csak azt akartam tesztelni vajon ugrana egy idegen csajnak...

ezek szerint igen.

Nehezére esett sőt vissza se utasitotta!!!

Azt is irhatta volna hogy "kösz nem akarok ismerkedni helo" de nem...cak irogatott. és akkor az ál csajjal egy ismeretlennel szebben beszélt mint velem, akivel 1,5évig járt.

ővan megsértődve? MÉGIS MIRE??? Arra hogy kitudja mhányszor csalt meg, és h kiderült a gyanum h igenis minden jöttment miatt otthagyna? ez háboritotta fel h nemtud tovább hazudni mert a saját szememmel láttam h mivan?

Ja és felhivtam h elmondjam neki h enyém a kamu profil erre tök kedvesen kédezem h mit csinál erre mondja h ááá csak filmet néz, mondom meg csajozol erre LETAGADJA AKKOR MONDTAM EL NEKI, MÉG AKKORIS TAGADNI AKART.

NA ÉS AKKOR EZ MI HA NEM GERINCTELENSÉG? Akkor mondja azt h ismerkedem mert tegnap kidobtál, ennyi.

2012. ápr. 19. 10:58
 13/26 anonim ***** válasza:
először is NYUGI!! ha amúgy megcsalt akkor igazad van, már rég repülnie kellett volna. De egyébként most már mindegy mert vége. Ne rágódj a mivanha hezdetű mondatokon. Gondolj arra h nem érdemes arra h foglalkozz vele. Mindegy h így van-e. Tojj a fejére, csinálj oyan dolgokat amiket mellette nem tehettél. pl utálta ha festve van a körmöd, fesd ki stb. Hidd el, túl leszel rajta, de kell IDŐ. Első lépésként tökéletes ha utálod de ne kutass utána, szidd a barátnőidnek vagy vkinek de ne lépj vele kapcsolatba.
2012. ápr. 19. 11:04
 14/26 anonim ***** válasza:
Idegesítő, hogy ÜVÖLTESZ!!! Úgyhogy: HA SZAKÍTOTTÁL VELE, AKKOR MI A F.ASZT FÉLTÉKENYKEDSZ MÉG MINDIG??? NEM JÁRTOK MÁR, NEM ALKOTTOK EGY PÁRT. AKKOR NEM MINDEGY KINEK MIT ÍR? GERINCTELEN AZ TE VAGY, NEM ELÉG SZERENCSÉTLENNEK, HOGY A KAPCSOLAT ALATT ELLENŐRIZGETED, MÉG SZAKÍTÁS UTÁN IS B.ASZOGATOD! AMÚGY NEM FELELSZ MENNYI IDŐS VAGY, ÚGYHOGY IGAZAM VAN, 15-16 KÖRÜL VAGY.
2012. ápr. 19. 11:07
 15/26 A kérdező kommentje:

rendben beletörödk hogy vége.

csupán csak az bánt hogy nem értem miért jutottunk idáig? Miért hazudozott nekem ha szeretett? Ha pedig nem szeretett és végig más kellett vna neki, akkor miért nem mondta meg, és miért láttam és éreztem rajta hogy igen szeret engem miért kaptam tőle sok figyelmességet? Csak ezekre válaszoljon valaki. mert én már semmitsem értek. amugy 18vagyok

2012. ápr. 19. 11:13
 16/26 A kérdező kommentje:

miért és hogyan jutottunk el idáig?

Én is undok voltam vele olykor, de ilyet sosem csináltam vele, mindig mindent megtudtunk beszélni, az első kamuja után megigérte h soha többé nem kamuzik mert szeret.

Miért nem mondta a szemembe hogy nem megy neki velem??? Miért jutottunk idáig?

2012. ápr. 19. 11:15
 17/26 anonim ***** válasza:

Ide, a "Családi kapcsolatok" mappába kellene csinálni egy "Szakított velem, de azt mondja, hogy szeret" kategóriát! De komolyan.

Nem lehet, hogy azért mondta, hogy szeret, hogy lerázzon, vagy hogy a saját lelkiismeretét könnyítse, vagy egyszerűen nincs is tartalma annak a szónak, hogy "szeretlek"?

"Úgy viselkedett, keresett, törödőtt velem" - és?! Ha szemét alak lett volna, nem húzol le vele másfél évet.

Az idő a legjobb orvosság (de a legrosszab kozmetikus), hidd el, el tudod felejteni, jön másik, még akkor is, ha ez most csak egy idegesítő közhelynek tűnik neked.

2012. ápr. 19. 11:39
 18/26 anonim ***** válasza:
Nem gondolod, hogyha szeretne, akkor foglalkozna veled?
2012. ápr. 19. 11:44
 19/26 anonim ***** válasza:
Akadj már le arról a fiúról, szánalmas amit itt elnyüszögsz már nem is tudom hány kérdést tettél ki. Szakítottatok, hagyd a p*csába békén. Járj a levegőre foglalkozz mással, esküszöm jobban járt a fiú...
2012. ápr. 19. 12:00
 20/26 anonim ***** válasza:

Bakker szakítottál vele, majd csináltál egy kamu profilt, elkezdtél chatelni vele, ő megvédett téged az "ismeretlen" lánnyal szemben és azt mondta, hogy majd később TALÁN összejönne az "ismeretlen" csajjal? Ebből te kikövetkezteted, hogy valójában soha nem is szeretett ugye? Most évekig otthon kéne sírnia a kispárnájába, vagy mit akarsz tőle? Te szakítottál vele nem? Akkor meg? Ráadásul szerencsétlen gyerek még csak nem is flörtölt vagy mászott rá az általad kreált lányra, csak beszélgetett vele. Szerinted most akkora törésnek kéne lennie az életében, hogy kidobtad, hogy évekig szóba se álljon másokkal, vagy mi?

Azt meg honnan a francból veszed, hogy megcsalt?

Egyszerűen nem bírlak megérteni. Miután kidobtad és szívattad egy sort most azt várod, hogy tutuljon az ajtód előtt? Esküszöm ez a logika még számomra nőként is totál érthetetlen. (jó nagy zárójelekben, halkan megjegyzem, hogy nem lennék szegény srác helyében)

2012. ápr. 19. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!