Hogy birjatok h minden nap a ferjetek reszegen megy haza?
Amugy en mar nem birom h minden este vagy delutan reszegen jon haza, nincsen cirkusz vagy ilyesmi de meg sem hallgat nem is mondja el h mi a baj mert nem is tudok beszelgetni vele. Este a huton hagyok cetlit ha valami fontos megbeszelesunk van es o valaszol rea amit en delelott elolvasom mielott elmegyek munkaba az utobbi idoben nem is komunikalunk, mar kulon szobaba aluszunk a gyerekeknek kulon csaladjuk van, nekik sem szolok semmit mert eleg baj van a fejukon, mit valtozassak ti mit valtoztattatok h jobb lett vagy esetleg rosszabb
koszonom elore is a valaszokat
szia
Nagyon sajnállak,ugyan így vagyok. Ő sem rumlizik, de ilyenkor rá sem ismerni, gunyos, utálatos, és bődületes gyomorszaga van. kész hányadék. Tönkre tette az életemet, a még velünk élő gyerekeim menekülnek. Semmibe nem számíthatok rá, jelenleg munkája sincs,mert mindenhonnan kirugják. Egy szenvedés az életem. Hiába vittem orvoshoz, az sem használt. én már így fogok meghalni:(
A legjobb megoldásnak csak a költözés tűnik, ha meg sem hallgat téged. Ne hagyd, hogy tönkretegyen.
Sajnálom, hogy ilyen a párod. Én is ffi vagyok, de mélységesen elítélem az ilyen viselkedést, mi felelősséggel tartozunk a családunkért, nem rombolnunk kell a boldogságot.
36/ffi
Sajnos en is ilyen csaladban nottem fel, es mire anyum valni akart az elet elvalasztotta oket egymastol...
Az egyetemen volt egy ilyen tema, ki mit tenne, ha ez tortenne. Sokan amondok, hogy valni minel hamarabb. En amondo vagyok, hogy az alkoholizmus egy betegseg, amit valahogy gyogyitani kell. Nem lehet gyogyitani csak egyhiteni es az okokat keresni, ami ide vezetett. Azokat megszuntetni es a "betegnek" allando megtartoztatas elete vegeig, ami az alkoholt illeti. Ez igy mind szep es jo, de nagyon nehez valositani. Talan a csaladjaban volt mar alkoholos beteg, mert ez orokolheto. Ebben az esetben nehezebb. Hogy egyezett a szuleivel a ferje? Mit szeretett volna elerni az eletben? Milyen a barati kore? Milyen a szuk es tag csalad? Sajnos nagyon nehez meghatarozni az okat, de sok erofeszitessel es kitartassal talan lehetseges. Sajnos a gyerekeket is be kell vonni, ha eleg erettek hozza, es minden csaladtagot. Eloszor talan jo, ha mindenki tudta nelkul egy pszihologust keres fel es vele komolyan elbeszelget.Erdemes elkezdeni a beszelgetest a gyermekkortol haladva... Nagyon nehez, talan evekbe telik, amig latszik a hatas, de sajnos nincs ra 100% garancia. Csak on donthet, hogy mennyit es milyen fokon fektet a jelenlegi csaladba, vagy nem fektet...
Annyi biztos, hogy nagyon sok program es alapitvany van, aki segit ugy a betegen, mint a hozzatartozokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!