Ti vagy a párotok akart előbb gyereket?
Melyikőtök hozta először szóba, és kinek a hatására döntöttetek úgy, hogy itt az ideje? Persze tudom, közös döntés, de ha mégis meg kéne mondani, ki akarta jobban?
Mióta voltatok előtte együtt? Hány évesek voltatok?
És egy plusz kérdés: egy közel 30 éves, komoly kapcsolatban élő férfitől mennyire szokványos, hogy rémüldözik a gyermekvállalástól? Akar egyszer, csak "még gyerek hozzá".
Az én párom 33 éves, 2 éve vagyunk együtt, komoly a kapcsolatunk, de nem akar még gyereket (a háttér meglenne).
Én 22 éves vagyok, tanulok még, és egyelőre nekem sem szerepel a rövidtávú céljaim között a szülés, így ezen nem problémázok.
A párom szokta mondani, hogy szerencse, hogy ilyen fiatal barátnője van, mert mire én odaérek, hogy szülni akarok, ő is felnő a feladathoz. :)
Most 5 éven belül még semmiképp sem aktuális a dolog, de pont jól fog kijönni a lépés, én a 30-hoz, ő a 40-hez fog közelíteni.
Egyelőre én fújom, hogy "harminc előtt legalább 3 gyerek":D
A párom meg hallgat nagyokat. Ő is szeretné, de persze míg tanul nem lehet. ezt meg is értem tökéletesen. Még nekem sincs 2 év munkaviszonyom.
Amint meglesznek a feltételek szerintem együtt akarjük majd a babát :D De nem most, olyan 3-4 év múlva
minden eddigi kapcsolataimban, a párom akart tőlem gyereket, én meg nem.
29 N
Már a kapcsolat első negyedében előjött, hogy mindketten gyerekmániásak vagyunk. Sőt, én az első randin közöltem, mikor arról, beszéltünk, hogy ki miként tervezi az Életét, hogy gyereket mindenképpen szeretnék. Később elárulta, hogy ez volt nála az egyik jó pontom. :)
Szóval kb. onnantól tervezzük, csak még kellenek dolgok. Pl. anyagi javulás, nekem elég munkaviszony.
Amint ezek meglesznek jöhet a baba is.
23N (a párom 30F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!