Fiúk, férfiak! Hogy szeretnétek megtudni, hogy a párotok gyereket vár?
Figyelt kérdés
Azok az apukák is írhatnak, akik ezen már túlestek! :)
Köszönöm!
2010. okt. 27. 16:20
1/10 anonim válasza:
Előzményként azért nem rossz,ha be van tervezve.De ha nincs,akkor mondjuk úgy,hogy le ülünk megfogja a kezem és azt mondja,van egy jó hírem:apuka leszel^^
2/10 anonim válasza:
Születésnapra kaptam becsomagolva egy pozitív tesztet. (jól jött ki az időpont) A többi ajándékot el is felejtettem kibontani...
3/10 anonim válasza:
Én úgy tudtam meg hogy kaptam 1 pár baba cipőt a születésnapomra. És most várjuk az első babánkat, aki November 15.-re van kiírva. 27F
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Kedves utolsó! Nektek pedig szívből gratulálok, és minden szépet és jót kívánok! :)
Jöhetnek ám még válaszok!!! :)
2010. okt. 27. 16:36
5/10 anonim válasza:
Én ugyan nő vagyok de én ha majd egyszer végre sikerül teherbe esnem akkor tuti hogy veszek egy terhességitesztet azt berakom egy borítékba, csinálok otthon egy romantikus vacsorát s majd a végén átadom a borítékot.
Szerinted milyen ötlet?
Mi már fél éve próbálkozunk.
Gratula a csöpséghez!!!!
6/10 anonim válasza:
Én is szép vacsorát tervezek és egy ajándékdobozt,amiben a karkötők szoktak lenni...így azt hiszi majd,hogy ékszert kap!Mikor kinyitja...tádáááááám :D
7/10 anonim válasza:
En egyszeruen mar teherbeesesem ota ereztem, hogy terhes vagyok es mondtam is a ferjemnek. O hazafele a munkabol vett egy tesztet es latta az eredmenyt, szoval kulon nem kellett elmondani neki. Persze nem mindegy, hogy milyen a szituacio, hiszen vannak, akik honapokig, evekig probalkoznak. Naluk gondolom, hogy ez nagy meglepetes is lehet.
8/10 anonim válasza:
Álmodni sem szeretnék ilyenről, nemhogy igazából megtörténjen.
9/10 anonim válasza:
En rejtett jeleket hagynek a hazban mindenhol, pl babacipo a konyhaszekrenyen a vagodeszkak mellett, babas szalveta a vacsinal, cumi a parna mellett, stb. Nagyon sok aprosag van, amit el lehet akar ugy is rejteni, mintha veletlenul lenne ott, aztan meg figyelni, mikor esik le neki... :)
10/10 anonim válasza:
Utolso vagyok: ja, no vagyok, es egy a baj, parom tudja az apro terveimet, szoval valami nagyon rafkos modon kell majd eloadnom neki magam, ha ilyenre kerul a sor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!