Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Azok a férfiak akik nem...

Azok a férfiak akik nem akarnak gyereket, miért nem védekeznek?

Figyelt kérdés
Futó kaland, vagy új kapcsolat során a pasik többségének eszébe sem jut a fogamzásgátlás. Természetesnek veszik, hogy a nő gondoskodik erről. Ha becsúszik a baba akkor meg sopánkodnak, és igyekeznek úgy tenni mintha ott sem lettek volna!
2010. febr. 10. 22:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
mert nincs agyuk, ahogy a nőnek sem. ő tudja, hogy nem szed gyógyszert, miért engedi gumi nélkül? futó kalandnál már csak a fertőzések miatt is. a két hülye egy pár tipikus esete :) nem csak egyik a hibás. kettejük felelősségtudata ragadt meg egy ötéves szintjén...
2010. febr. 10. 22:55
 2/12 anonim ***** válasza:
63%
Nő létemre,kénytelen vagyok azt mondani,hogy elsősorban a nő gondja védekezni,saját érdekében..
2010. febr. 10. 22:56
 3/12 A kérdező kommentje:
Miért "elsősorban" a nő dolga a védekezés? A kisbaba egy petesejtből, és egy hímivarsejtből lesz. Az egyesülés a nő testében megy végbe, de ettől még mindketten aktív részesei a teremtésnek! Szerintem mindkét fél feladata a védekezés! Ami felháborít, hogy ez a érfiaknak eszébe sem jut!! Ők is azt gondolják, hogy a nő "dolga" hormontartalmú mérgekkel tömni magát rendszeresen, vagy mesterséges irritáló vacakokat "hordani" a méhében. A legtöbb pasi még kérésre sem hajlandó felhúzni egy gumit, nemhogy magától!
2010. febr. 10. 23:08
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Kettőn áll a vásár a férfiak nem addnak pénzt a gumira a nők a tablettára. Mindenkinek saját magára kéne vigyázni.
2010. febr. 10. 23:39
 5/12 anonim ***** válasza:
95%

Egy esetleges gyerek kettejük felelőssége, de a teher nagyobbik részét a nő viseli, neki több a vesztenivalója. Ez tény. A nőnek nő meg a hasa, nyúlik ki a bőre, szüli meg a gyereket vagy veteti el, ő szoptatja, ő megy vele gyesre, neki változik meg az egész élete stb. A férfi mit kockáztat? Maximum tartásdíjat.

És mivel a nőnek több a vesztenivalója, ezért neki kell jobban vigyázni magára, mert más sajnos nem fog. Pl olyan férfival ne kezdjen, amelyiknek eszébe se jut a fogamzásgátlás - ugyanis ugyanez a pasi a tartásdíjról is el fog feledkezni. :-(

2010. febr. 10. 23:48
 6/12 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem is igaza van az előttem szólónak! Ha egy férfi nem akar védekezni akkor a nő ne feküdjön le vele! Számtalanszor hallottam buta nőktől, hogy "ő nem akart gumit húzni, ő volt a felelőtlen mit tehettem volna?" De még mindig nem tudom elhinni hogy ilyen emberek vannak a világon! Könyörgöm lefogta és urambocsá megerőszakolta? Szerintem egy gyerek élete többet ér annál mint azt hajkurásszuk kinek van igaza és ki volt a hibás! Ha a másik felelőtlen akkor a mi vállunkról nem veszi le a gondot, mert attól még ugyanúgy a nő lesz terhes, neki kell elvetetni vagy végig hordani 9 hónapig és megszülni, nevelni, vele lenni... Aki nem akar védekezni annak nem kell neki szétteni a lábakat. Ennyi. Itt nem lehet játszmázni hogy kinek volt igaza, itt a másik helyett is vigyázni kell, és nem lehet azt mondani hogy ő volt az, mert a gyerek ott van és a nőben.
2010. febr. 11. 00:16
 7/12 anonim ***** válasza:
90%

Előző vagyok, az én pasijaim mindig felhúzták ha kellett, szóval nem hinném hogy mindenki utálja...

De válaszolnál valamire? Akkor ha a pasi nem védekezik mit kell tenni? Lefeküdni vele és aztán mutogatni rá hogy ő nem akart, az ő hibája?

2010. febr. 11. 00:23
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ilyesmi, hogy nem akarunk gumit húzni, csak az "idősebb" generációnál fordul elő, tehát 40-től felfele.

náluk még nem volt ez divatban, mikor fiatalok voltak, ez nekik furcsa, idegen. persze csak az alacsonyabb iskolázottságúaknál főleg, ők azok, akik nem akarnak haladni a korral.

és persze felelőtlenség is, de nagyobb arányban felelőtlenek az egyszerűbb, ha úgy tetszik műveletlenebb emberek.

a fiataloknál ez teljesen természetes, hogy gumit húznak alkalmi kalandnál, és komoly kapcsolatban is, ha a lány nem szedhet tablettát, vagy nem akarja a szervezetét ilyesmivel terhelni.

2010. febr. 11. 01:01
 9/12 anonim ***** válasza:
65%
szerintem igenis a férfi dolga elsösorban, hogy védekezzen! Legalábbis én mindig megköveteltem, hogy ha olyan helyzetben vagyunk, hogy nálam nincs spermaölö hüvelykúp, akkor gumit húzzon, különben nincs aktus, mert a megszakítás önmagában kevés és sosem bíztam a véletlenre. Gyógyszert hála istennek nem szedhetek betegség miatt, így kénytelen inkább ö gondoskodni róla...és szerintem így helyes. Nem azt mondom, hogy a nök ne is törödjenek vele, hanem nagyrészt ne az ö felelösségük legyen.
2010. febr. 11. 05:21
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindkét félnek a dolga. Ezzel elkerülhetőek a kellemetlen meglepetések.
2010. febr. 11. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!