Azok a férfiak akik nem akarnak gyereket, miért nem védekeznek?
Egy esetleges gyerek kettejük felelőssége, de a teher nagyobbik részét a nő viseli, neki több a vesztenivalója. Ez tény. A nőnek nő meg a hasa, nyúlik ki a bőre, szüli meg a gyereket vagy veteti el, ő szoptatja, ő megy vele gyesre, neki változik meg az egész élete stb. A férfi mit kockáztat? Maximum tartásdíjat.
És mivel a nőnek több a vesztenivalója, ezért neki kell jobban vigyázni magára, mert más sajnos nem fog. Pl olyan férfival ne kezdjen, amelyiknek eszébe se jut a fogamzásgátlás - ugyanis ugyanez a pasi a tartásdíjról is el fog feledkezni. :-(
Előző vagyok, az én pasijaim mindig felhúzták ha kellett, szóval nem hinném hogy mindenki utálja...
De válaszolnál valamire? Akkor ha a pasi nem védekezik mit kell tenni? Lefeküdni vele és aztán mutogatni rá hogy ő nem akart, az ő hibája?
szerintem ilyesmi, hogy nem akarunk gumit húzni, csak az "idősebb" generációnál fordul elő, tehát 40-től felfele.
náluk még nem volt ez divatban, mikor fiatalok voltak, ez nekik furcsa, idegen. persze csak az alacsonyabb iskolázottságúaknál főleg, ők azok, akik nem akarnak haladni a korral.
és persze felelőtlenség is, de nagyobb arányban felelőtlenek az egyszerűbb, ha úgy tetszik műveletlenebb emberek.
a fiataloknál ez teljesen természetes, hogy gumit húznak alkalmi kalandnál, és komoly kapcsolatban is, ha a lány nem szedhet tablettát, vagy nem akarja a szervezetét ilyesmivel terhelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!