Nagyon gonosz vagyok, hogy irigykedem a nővéremre?
A nővérem nagyon szép és jó alakja van, amikor együtt sétálunk az utcán, vagy plázában akkor nagyon sok férfi megnézni.
Én meg irigykedem rá mert soha nem leszek olyan szép mint ő, mert egy csúnya kis béka vagyok. :(
'nézd a trendeket.'
Amit írtál az jó tipp, csak a baj ott kezdődik, hogy szinte akármilyen trendet megnézek, majdnem a Lady Gaga stílusról találni...Mármint újságban, p*csa szoknya, had szóljon. Én nem ezzel akarnék kitűnni.
:) Nem kötekedés, de a trendeket, főleg a mostaniakat 12 évesen még lehet nem kellene nézni... Mert vannak az ilyen Bravo Girl, Bravo-ba olyan trendek, hogy azt nem tudom kinek találták ki... Máshol,meg össze szedetten egy kamasz nem igazán tud nézelődni, mert a netnek vannak olyan pöcegödrei, hogy egy felnőtt se igen tudja kikerülni...
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!