Hogyan kezeljem a helyzetet (rányitottam a szüleimre)?
Figyelt kérdés
24 éves vagyok, volt már komoly barátom, tehát nem láttam semmi rendkívülit, de mégis nagyon kellemetlen így a szemükbe nézni. A szüleim az ötvenes éveikben járnak.2012. ápr. 18. 12:31
11/24 A kérdező kommentje:
"Úgy tűnik most jött el az ideje, h rádöbbenj, a szüleid is emberek; nő és férfi, nem pedig csak anya és apa.
Viselkedj úgy, mint előtte, elvégre nem történt semmi rendkívüli."
Épp ez az, már 7 évesen rádöbbentem...
2012. ápr. 18. 13:09
12/24 anonim válasza:
Attól, hogy nem alszanak egy szobában, még lehet nemi életük. Ezer más oka lehet a különalvásnak.
13/24 A kérdező kommentje:
Tudom mi az oka, a horkolás. A lényeg itt az, h apa 5 éve nem volt lent ebben az időpontban/nem volt becsukva az ajtó. de a témát lezárhatjuk, én garantáltan nem nyitok be mégegyszer, nem vagyok hülye, engem visel meg a legjobban.
2012. ápr. 18. 13:18
14/24 anonim válasza:
De tényleg ebben mi olyan szörnyű neked? Nem értem.
15/24 A kérdező kommentje:
Nem tudom, lelkis vagyok. Minden jobban megvisel mint ált. mást. Ha csúnyán szólnak rám, ha megbántanak, ha mást megbántanak, stb.
De tudom edződnöm kell...
2012. ápr. 18. 13:32
16/24 anonim válasza:
Jó, de itt senki nem bántott senkit, csak a szüleid szeretkeztek egy jót, te meg figyelmetlen voltál és kopogás nélkül rájuk nyitottál.
17/24 anonim válasza:
Úgy látom, mindenképpen próbálod ŐKET hibáztatni csak azért, mert TE rájuk nyitottál. Egyébként, attól még, hogy nem alszanak együtt, az nem azt jelenti, hogy nem szexelnek egymással már egyáltalán.
18/24 anonim válasza:
Kedves kérdező, el se hiszem, hogy 24 éves vagy...
19/24 anonim válasza:
Nézd, magyarázkodhatsz ezzel-azzal. DE egy csukott ajtó azt jelzi, hogy ne menj be jelzés nélkül. Ennyi.Udvariatlan voltál.
20/24 anonim válasza:
Kérj bocsánatot, hogy rájuk törtél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!