Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám beleszól mindenbe, hogy...

Anyám beleszól mindenbe, hogy 'rázzam le'?

Figyelt kérdés

azzal kezdeném,hogy nagyszülőknél nőttem fel.

négy éve van barátom,most,hogy mindkettőnknek van munkája,összeakarunk költözni.

erre anyám nekiállt ordítozni velem,hogy kitekeri a nyakam,ha unokát merek neki csinálni.....

másik:

csináltattam tetoválást,nem a homlokomra,a hátam közepére,max bikiniben láthatják mások.hogy én milyen kioktatást kaptam tőle emiatt.

sokat veszekszünk,mert nem akarok az ő kénye-kedve szerint éni,ami azért vicc,hiszen nem ő nevelt fel...

lehet,egyszer úgy vissza kéne szólnom,hogy ne is akarjon többé látni???...eddig se hiányzott(az utóbbi pár évben kezdett csak 'részt venni' az életemben-nekem így viszont nem kell)

L22

2012. ápr. 17. 19:05
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

köszönöm,hogy válaszoltatok,

hanyagolnunk kell egymást megint,sok időre...hátha megváltozik és akkor később...esetleg megint 'újrakezdhetnénk'

2012. ápr. 18. 21:11
 12/14 anonim válasza:

Amíg nem tudsz elköltözni, addig azt teszed amit mond.

Ha a "barátod" elvesz téged, akkor lehet gyereked, és nem pofázhat, mert szerintem is addig vagy gyerek, amíg nincs férjed/feleséged (értelemszerűen nemtől függően)és családod.

Te tetoválást csináltál a hátadra???? Most már megértem miért félt anyád :)

2012. ápr. 29. 22:59
 13/14 anonim ***** válasza:
Utolsó: egyik barátnőm anyjának sosem volt férje mert amikor a barátja megtudta, hogy terhes lett lelépett és azóta nem talált magának senkit. Akkor ő is gyerek? Te tényleg komolyan gondolod, hogy addig bele lehet szólni valakinek az életébe, amíg nem házasodik össze valakivel? Van egy pár 25-30 éves ilyen ismerősöm és teljesen eltartják magukat. Vicces lenne, ha anyuci verné az ajtót hogy márpedig nem csináltatsz tetkót:D. Kérdező, ne érdekeljen, hogy mit mond az anyukád, az ilyet nem is lehet anyának nevezni. Szinte teljesen idegen neked, azon kívül, hogy megszült, semmi köze nincs hozzád. Semmi joga beleszólni, hogy mit csinálj. Szerintem bűntudata van amiért nem foglalkozott veled és most ilyen betegesen akarja bepótolni.
2012. máj. 1. 21:41
 14/14 A kérdező kommentje:

azt tegyem amit mond,amíg nem tudok elköltözni?

nem is vele vele lakom :\

2012. máj. 3. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!