Anyám beleszól mindenbe, hogy 'rázzam le'?
azzal kezdeném,hogy nagyszülőknél nőttem fel.
négy éve van barátom,most,hogy mindkettőnknek van munkája,összeakarunk költözni.
erre anyám nekiállt ordítozni velem,hogy kitekeri a nyakam,ha unokát merek neki csinálni.....
másik:
csináltattam tetoválást,nem a homlokomra,a hátam közepére,max bikiniben láthatják mások.hogy én milyen kioktatást kaptam tőle emiatt.
sokat veszekszünk,mert nem akarok az ő kénye-kedve szerint éni,ami azért vicc,hiszen nem ő nevelt fel...
lehet,egyszer úgy vissza kéne szólnom,hogy ne is akarjon többé látni???...eddig se hiányzott(az utóbbi pár évben kezdett csak 'részt venni' az életemben-nekem így viszont nem kell)
L22
Nem értem, ha a nagyszülöknél nöttél fel, akkor most miért nem ott élsz?
Költözz össze a barátoddal és kész, miért kérsz erre engedélyt?
nagyszülőknél vagyok még,ők támogatnak mindenben,apu leszarja a dolgaimat.
én sem értem,miért parancsolgat nekem,tulajdonképpen nem is ismer engem.
képes azért felhívni,hogy 'hallottam bulizni voltál,olyan alkoholista leszel,mint az apád..' ezt nem fogom hallgatni..és ha lenyomom a telefont,akkor a páromat hívja,és neki mondja a magáét,ő meg szegény nem mer semmit mondani,végig hallgatja...kezd sok lenni...
Baszogasd vissza:
Ugyan anya, két üveg vodka naponta. Az semmi.
Anya, akkor szólj, ha felneveltél. Most már nem kell nevelned így le is szállhatsz rólam.
Anya, nem vagyok kíváncsi a baromságaidra.
Ne finomkodj, ő sem finomkodik veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!