Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról, ha pici...

Mit gondoltok arról, ha pici gyerek miatt a szülők külön alszanak?

Figyelt kérdés

Tehát megérkezik a baba és úgy döntenek a szülők, apuka külön alszik anyától a nappaliban (vagy másik szobában), a gyerek pedig az anyukával. Mondván, mindenkinek így a jó. És ez éveken át így marad. Ez jót tesz a házasságnak?

Most épp a sógornőmtől hallom ezt, hogy ezt tervezik, ha megérkezik a következő gyerkőc. De a szüleim is hasonlóan oldották meg, pedig szoba volt elég, lett volna külön a húgomnak is.

És mit gondolsz arról, ahol annak ellenére egy szobában alszanak a szülők a babával, hogy van másik szoba? Ha meg külön szobában vannak, hogy oldják meg a házasélet intimebb részét?

2012. ápr. 16. 18:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Az oldal EREDETI lényege a tanácskérés olyanoktól, akik jártak hasonló cipőben vagy értenek valamihez. Persze tény, valóban a legtöbben már arra használják, hogy kibeszéljék a rokonaikat és ismerőseiket, ebben igazad van.
2012. ápr. 16. 20:24
 12/17 anonim ***** válasza:
De ha a férjemmel gondok vannak, akkor az az ÉN gondom, tanácsért folyamodok hogy megoldhassam, de ez itt a SÓGORNŐD döntése! Nem gondja, amiben tanács kell, hanem döntése, amit ő jónak érez. Teljesen más a kettő, felesleges összehasonlítanod.
2012. ápr. 16. 20:25
 13/17 A kérdező kommentje:
De nem az volt a kérdésem, hogy mit gondoltok a sógornőm életviteléről, elítélitek-e? Hanem alapból az ilyen felfogásról ki hogy vélekedik, mit tapasztalt esetleg. Esküszöm, bánom, hogy egyáltalán megemlítettem, hisz tudhattam volna, úgyis akad valaki, aki ebbe köt bele, sosem fogalmazhat az ember elég óvatosan.
2012. ápr. 16. 20:30
 14/17 anonim ***** válasza:

Azt, amkit az imént egy másik kérdezőnek írtam: nem jó, és nagyon nem egészséges. Ha a gyerek nagyon picike, akkor oké, de ez a korszak kb. fél-egy éves korral le kell, hogy záródjon.

Ha anyuka ragaszkodik később is a gyerekkel alváshoz, az jó eséllyel azt jelenti, hogy menekül a házasélet elől, és tapad a gyerekére. Egyik sem tesz jót senkinek: a házaságnak sem, neki sem, a férjnek sem, és különösen a gyereknek nem.

2012. ápr. 16. 20:43
 15/17 anonim ***** válasza:

Kérdező: Nem, nem tudhattad volna, mert nem látsz a jövőbe.

Fogalmazni a lehető legpontosabban érdemes, nem pedig óvatosan. Bárki bármibe "beleköthet", ez nem azt jelenti, hogy te vagy a hülye, vagy a hibás, hanem azt, hogy ELTÉRŐ a véleménye a tiédtől. Olyan nagy baj ez? Összedől a világ vagy csak a te önértékelésed? :)

2012. ápr. 16. 20:46
 16/17 A kérdező kommentje:

Szerintem mindenki más megértette a kérdést, és nem gondolta, hogy én most a sógornőmet szándékozom kibeszélni, csak épp mindig vannak olyan unatkozó egyének, akik jobb híján belekötnek valamibe. Na mindegy...

Nem akartam személyeskedni, általánosságban szólt a kérdésem, mint írtam már. És minden álláspontot elfogadok erről. Csak a mellé duma nem érdekel, ami nem is tartozik a tárgyhoz.

2012. ápr. 16. 20:55
 17/17 anonim ***** válasza:

KEDVES FÉRFIAK!

Attól még, mert születik a gyerekünk, mi nők, attól még ugyan úgy NŐK MARADUNK! Attól még, mert átváltozunk egy emberi tehénné, aki droid módjára főz-mos-takarít-szoptat-pelenkáz, IGÉNYÜNK VAN szexre, összebújásra, gyengédségre, törődésre, és főként MEGÉRTÉSRE, hogy továbbra is NŐként kezeljetek minket!

MIÉRT KELL KARANTÉNBA TENNI az anyukát, meg a gyereket? Kinek jó ez? Vagy megint csak azt gondolják, az anya az anya, és nem nő, éjszaka is csak a gyerekkel törődjön...

És ez a nemes asszony majd 2 hét múlva kiírhatja a gyakorikérdésekponthúra, hogy "A férjemmel nem alszunk együtt 2 hete a gyerek miatt, nincs szex, teljesen elhidegültünk, mit tegyek????" és tudjátok mit? Igaza lesz.

2012. nov. 2. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!