Mit gondoltok arról, ha pici gyerek miatt a szülők külön alszanak?
Tehát megérkezik a baba és úgy döntenek a szülők, apuka külön alszik anyától a nappaliban (vagy másik szobában), a gyerek pedig az anyukával. Mondván, mindenkinek így a jó. És ez éveken át így marad. Ez jót tesz a házasságnak?
Most épp a sógornőmtől hallom ezt, hogy ezt tervezik, ha megérkezik a következő gyerkőc. De a szüleim is hasonlóan oldották meg, pedig szoba volt elég, lett volna külön a húgomnak is.
És mit gondolsz arról, ahol annak ellenére egy szobában alszanak a szülők a babával, hogy van másik szoba? Ha meg külön szobában vannak, hogy oldják meg a házasélet intimebb részét?
Azt, amkit az imént egy másik kérdezőnek írtam: nem jó, és nagyon nem egészséges. Ha a gyerek nagyon picike, akkor oké, de ez a korszak kb. fél-egy éves korral le kell, hogy záródjon.
Ha anyuka ragaszkodik később is a gyerekkel alváshoz, az jó eséllyel azt jelenti, hogy menekül a házasélet elől, és tapad a gyerekére. Egyik sem tesz jót senkinek: a házaságnak sem, neki sem, a férjnek sem, és különösen a gyereknek nem.
Kérdező: Nem, nem tudhattad volna, mert nem látsz a jövőbe.
Fogalmazni a lehető legpontosabban érdemes, nem pedig óvatosan. Bárki bármibe "beleköthet", ez nem azt jelenti, hogy te vagy a hülye, vagy a hibás, hanem azt, hogy ELTÉRŐ a véleménye a tiédtől. Olyan nagy baj ez? Összedől a világ vagy csak a te önértékelésed? :)
Szerintem mindenki más megértette a kérdést, és nem gondolta, hogy én most a sógornőmet szándékozom kibeszélni, csak épp mindig vannak olyan unatkozó egyének, akik jobb híján belekötnek valamibe. Na mindegy...
Nem akartam személyeskedni, általánosságban szólt a kérdésem, mint írtam már. És minden álláspontot elfogadok erről. Csak a mellé duma nem érdekel, ami nem is tartozik a tárgyhoz.
KEDVES FÉRFIAK!
Attól még, mert születik a gyerekünk, mi nők, attól még ugyan úgy NŐK MARADUNK! Attól még, mert átváltozunk egy emberi tehénné, aki droid módjára főz-mos-takarít-szoptat-pelenkáz, IGÉNYÜNK VAN szexre, összebújásra, gyengédségre, törődésre, és főként MEGÉRTÉSRE, hogy továbbra is NŐként kezeljetek minket!
MIÉRT KELL KARANTÉNBA TENNI az anyukát, meg a gyereket? Kinek jó ez? Vagy megint csak azt gondolják, az anya az anya, és nem nő, éjszaka is csak a gyerekkel törődjön...
És ez a nemes asszony majd 2 hét múlva kiírhatja a gyakorikérdésekponthúra, hogy "A férjemmel nem alszunk együtt 2 hete a gyerek miatt, nincs szex, teljesen elhidegültünk, mit tegyek????" és tudjátok mit? Igaza lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!