Egyedül vagyok. Nem bírom tovább. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Most értem haza munkából. Ismét a hideg lakás fogad, ahol már nem érzem magam otthon egyáltalán. Az internet nem igazán köt le. Úgy érzem, kezdek becsavarodni a magánytól. (Nem igazán vannak barátaim, mindenki elvan a maga kis világával, ha én nem keresek valakit, senki sem keres.) Mit tehetnék? 23 F2012. ápr. 16. 16:34
21/28 anonim válasza:
Túllendültél a mélyponton, kedves kérdező? :)
22/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm az érdeklődést. Igen, egy ponton túllendültem. Sajnos az akkor volt. :)
2012. aug. 14. 21:08
23/28 anonim válasza:
Mesélj egy kicsit magadról, és a környezetedről
24/28 anonim válasza:
Szerezz egy kutyát vagy macskát. :)
28/28 A kérdező kommentje:
A szitu változatlan. Az egyedüli változás az, hogy megpróbáltam bizonyos dolgokat. Barátkozni is, ismerkedni is. A tapasztalatok: siralmasak. A rengeteg! magányos ember alig áll szóba a többivel, mindenki a tökéleteset keresi. A macskám odadöglött a virág tövére mert két napig csak aludni jártam haza és nem volt ki enni adjon. A bicikli kereke pedig tönkrement, mert este 7-8 után már nem volt erőm elmenni biciklizni, ugyanis 9-10 órát dolgoztam melóhelyen.
2012. aug. 15. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!