Egyedül vagyok. Nem bírom tovább. Mit tehetnék?
A többiek nagyon jókat írtak, hallgass rájuk!
Persze az első lépés mindig nehéz, de ha egyszer rászánod magad, hogy kimozdulj, utána mindig egyre könnyebb lesz. :)
Amúgy ha a barátaid nem keresnek, keresd te őket!
Persze nem azt mondom, hogy a végtelenségig, de kezdeményezz most te, aztán ha visszautasítóak, hagy a fenébe és ismerj meg új embereket.
Van már sok közösségi oldal, ahol jól lehet ismerkedni.
Én például HotDogra vagyok regisztrálva és szert tettem ott pár ismerősre/barátra.
Nincs olyan munkatársad, akivel jóban vagy? Esetleg vele munka után beülni valahova, pár sör után (persze nem azt mondom, hogy részegedj le) könnyebben megy az ismerkedés.
Egyelőre ennyi jutott most eszembe.
A lényeg, hogy szánd rá magad a dologra és biztos vagyok benne, ha az elején döcögős is lesz, majd sikerrel jársz :). És ne szegje a kedved pár kudarc sem! Ez fontos.
L/25
Ha szereted az állatokat, akkor első lépésnek szerezz be egy kiskutyát. Keresd meg a neked passzoló kis állatot. A kuytát sétáltatni is kell, az állaton keresztül hamar megismerkedhetsz sok más állatbaráttal - hasonló a hasonlót szereti alapon - és máris nem leszel egyedül.
Ne akarj görcsösen valakit! Ne azonnal! ne tapadj Bármmennyire is egyedül vagy, ha nagyon görcsösen keresel valakit, akkor azt mások megérzik.
Egyébként én is nagyon magányos vagyok, csak a férjem van. Nekem macskám van, kutyám azért nincs, mert kicsi a lakás.
Köszönöm nagyon szépen a sok bátorítást. Igazán jól estek. Ilyenkor még egy kicsi együttérzés is számít, tapasztalatokat olvasni, bármi. Szeretném szavakba ölteni a hálát de nem igazán megy. :)
Most következik dolgok másik oldala. Voltak egyesek, akiktől olyasmiket kaptam, hogy miért nem mozdulok ki, miért a gép előtt ülök? Vagy miért panaszkodok? Meg hogy miért veszem a munkámat kifogásnak. Tehát most leszögeznék valamit:
1. Az dobja rám az első követ aki nem ül le 1-2 órát gép elé amikor már huzamosabb ideje Egyedül van, ráadásul kint is szakad az eső.
2. Szerintem minden embernek megvan a joga, hogy kiírja magából a dolgokat, azokat a dolgokat amik bántják. Nem értem miért kell elvenni ezt is tőlük.
3. Senki az ég világon ne hasonlítgasson egy munkahelyet másikhoz addig amíg ki nem próbált egyet. És itt nem holmi alkalmi munkáról beszélek. Elég komoly munkahelyem van, lassan odáig jutok, hogy azt is meg kell gondoljam, mikor vehetek ki szabadnapot (több ember munkatársam függ az én munkámtól mint gondolnátok, és nem egy ember van alattam, rengeteg a felelősség ráadásul nem belföldi ügyfelekkel dolgozunk). Ezt csak azért mondtam el, hogy egyesek ne gondolják azt, hogy bejárok dolgozgatni és tengek lengek, majd ha vége a munkaidőnek, hazajövök sajnáltatni magam.
Ki merem jelenteni, hogy teszek is valamit azért hogy jobb legyen és nem mindig jövök haza egyből, viszont megvannak a saját magam korlátai, amit nem sikerül MINDEN NAP átlépni, ahogy azt egyesek elvárják.
Akinek nem inge ne vegye magára. KÉREM. Az első két negatív megjegyzésemet általánosságban is mondom, mivel sok hasonló problémájú embernél tapasztaltam. :) Kívánok szép napot mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!