Mit tehetnék, hogy ne legyek egyedül folyton?
szió
nem tudom, hogy van e hobbid, vagy ilyesmi.
pl én hastáncolok (tam, mert most terhes vagyok, és nem :D), sokszor fogtuk magunkat, és összejöttunk délutánonként táncolni tanár nelkul csak ugy, vagy ruhat tervezni, kiegeszitot csinalni, stb.
harcmuveszettel ditto ugyanez a helyzet, meg szinte mindennel.
amugy en is eleg csendes vagyok, mindig azt mondom, hogy nem beszélő, hanem cselekvő lányka vagyok, de itt nem kell nagyon beszelni, és megsem voltam egyedul.
az unalom ellen pl csinalhatsz sajat kezuleg keszitett ajandekokat, én pl filcbol varrtam karacsonyfadiszeket, meg keramiat festettem, meg ilyesmi, es mindenki nagyon orult neki, és olcsó is volt.
amugy teljesen megértem, hogy mit erzel, en nagy pocakkal nem tudok szinte sehova menni, meg semmit csinalni, es ezert a tobbiek is hanyagolnak, meg eddig se voltam beszédes, most meg aztan végképp.. állatkám sincs, és nagyon sokmindent nem csinalhatok. :(
en probalok "hasznos" lenni, forditok, tanulok, meg ilyenek, de ezt a reszet neked nem ajanlottam, gondolom 14 evesen nem nagyon vonz a dolog :))
remélem segítettem
látom, hogy lehet segítséget, ötleteket kapni a neten keresztül is. Néhány fórom olyan jól működik, mint egy kolektív tudat :).
DE ne felejtsd el, hogy rengeteg helyzetben nem segítség a net-barátság!
Tessék barátkozni. Vannak osztálytársaid, nem? Tessék velük lógni (nem a hülyeségre bíztatlak)
Nekem itt szuszog egy kutya, de hidd el, emberi kapcsolatot ő nem pótol !
A barátság kölcsönös szimpátiáról és kölcsönös áldozatvállalásról szól.
Sok sikert kívánok neked!
táncolj
rajzolj
sétálj
énekelj
fotózz
csinálj ajándékokat csak úgy magadnak vagy barátoknak.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!