Egyedül vagyok. Nem bírom tovább. Mit tehetnék?
Menj le a kocsmába csocsózni vagy billiárdozni, vagy a térre focizni, vagy tarts kutyát, vagy ha van tóa közelben, akkor horgászni.
annyi mindent lehet csinálni, csak akarni kell.
pl ha munkából nem egyből haza mennél, hanem elmennél beülni egy kvzóba vagy akárhová akkor lenne is esélyed, ha másnem a pincérlány szólna hozzád pár szót!
Teljesen megtudlak érteni, velem is pontosan ez van, csak én hazajövök a suliból... Nekem van 3 kutyám ők a mindenem. Nem vagyok rá büszke, de így névtelenül ki is merem mondani, hogy én tavaly nyáron végezni szerettem volna magammal, de a kutyák miatt nem tettem. Hiába mondják sokan, hogy menj ide-oda, egyedül nem megy, nekem még a buszhoz sincs kedvem egyedül menni, a sírás kerülget. Ez megy már 2 éve, és sajnos már nem látok semmiben sem kiutat, de azért nem tettem meg amit szerettem volna...., mert azt hittem, hogy talán jobb lesz. Most már belátom nagyot tévedtem, de te ne add fel, próbálj ismerkedni, eljárni ide-oda...
18L
"Ki akar beszélgetni"
Látom te sem veszed komolyan azt amitől sokan már az életet sem bírják.
Tudod, akik tényleg magányosak, és nem csak síránkoznak, azoknak ez a kijelentés iszonyat tud fájni
Mert pl.: nekem is egy olyan valakire lenne szükségem, akivel személyes kapcsolatot lehetne tartani,akinek elmondhatnék bármit, minden gondom-bajom, és természetesen ez fordítva is igaz volna. Akivel ellehet járni pl.: moziba, bowlingozni, sétálni, filmet nézni.....
Nem egy olyan valakire, aki az ország másik végéről meghallgat, ad valami idétlen tanácsot és kész..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!