Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez tényleg furcsa vagy eltúlzo...

Ez tényleg furcsa vagy eltúlzom a dolgokat és alaptalan a félelmem szerintetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 16 éves lány vagyok. Anyukámék 1 éves koromban váltak el, 2 éves korom óta van mellettünk a nevelőapám. Jó viszony volt köztünk mindig, én apának tekintem, hiszen nagyon kicsi korom óta velünk van. Körülbelül 2 héttel ezelőtt írnom kellett egy word dokumentumot és bekrepált a számítógépem, ki be kapcsolt, ezért kölcsön vettem a laptopját. Keresgéltem a neten és képeket mentettem le, és automatikusan az utolsó mentési mappát nyitotta meg, vagyis azt, ahova ő utoljára képeket mentet, mikor én akartam. És akkor totál ledöbbentem. Az én képeimmel volt tele ugyanis a mappa, leszedegette a facebookos képeim, ami még nem is gáz, hiszen én is szoktam családról gyűjteni. De találtam egy csomó elkapott "pillanat" képet, le van fényképezve ahogy alszok, rövid naciba és polóba, le van fényképezve ahogy a kertben napozok, sőt van egy olyan hátulról amikor lehajoltam a cipőmet kötni..Én rákérdeztem mik ezek és miért vannak és azt mondta "csak úgy", és anyukám is azt mondta családi fényképalbum. Rendben, de akkor miért a telefonjával csinált rólam olyankor képeket, amikor nem is tudtam róla? Ez tényleg furcsa, vagy hagyjam a fenébe? Azóta nem hagy nyugodni ez az egész..Vélemények?
2012. ápr. 16. 14:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
43%
szerintem meg ezzel csak akkor kell foglalkozni, ha azóta megváltozott a viszonyotok. Esetleg nem úgy viselkedik veled mint apa a lányával, hanem egy hapsi egy csajjal. Ha a kapcsolatotok nem változott, akkor hagyd a fenébe. Hol van az megírva, hogy egy idősebb pasi nem ábrándozhat a fiatal pipihús után. Amíg ábrándozik és anyukádaat öleli addig ne piszkáld.
2012. ápr. 16. 15:32
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem változott meg a viszonyunk, nem tett soha semmilyen kétértelmű gesztust az irányomba, nem vettem észre rajta semmi különöset ezidáig. Ezért is gondolom, lehet csak túlspilázom. De ami még zavar, hogy van egy 10 éves kisöcsém, meg ugye anya és csak rólam voltak képek, egészen pontosan 153 abban a mappában.
2012. ápr. 16. 16:10
 13/15 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a többiekről másik mappa van.

Ha nem változik a viszonyotok, akkor hagyd az egészet. Ha változik, akkor bezélj anyukáddal vagy valakivel aki idősebb nálad és megbízol benne.

2012. ápr. 16. 21:07
 14/15 anonim ***** válasza:
ez félelmetes....
2013. máj. 21. 20:13
 15/15 anonim ***** válasza:
Tudom hogy hülye kérdés, de mennyi a korkülönbség anyukád és apukád között?
2013. máj. 23. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!