Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen furcsa a "barátnőm"?

Miért ilyen furcsa a "barátnőm"?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem van egy barátnőm, facebookon nagyon kedves velem sokat írja, hogy milyen jó barát vagyok meg mindent elmond nekem, megbízik bennem! Viszont neki van egy tesója akivel ugyan olyan jóba vagyok és ha elmegyek hozzájuk ez a barátnőm csak ül a gép előtt van, hogy nem is köszön nagyon bunkó tud lenni, múltkor is a tesója hívott, hogy aludjak ott náluk erre bőven elfértünk ő mégis kizavart minket a szobából (tesójával egy szobába van) pedig ő nem is aludt hanem akkor is csak gépezett mi meg beszélgettünk! Ha utcán találkozok vele akkor persze tök kedves meg ha edzésen meg táncon találkozunk akkor is nagyon kedves tud lenni, csak otthon ilyen, de szerintetek miért? Én: 14/L Ő:16/L Tesója: 13/L
2012. ápr. 6. 18:04
 1/5 A kérdező kommentje:
Szóval csak akkor ilyen mikor ott van a tesója, de miért?:O
2012. ápr. 6. 18:05
 2/5 anonim válasza:
Szerintem szimplán féltékeny a testvérére, hogy nem csak a 16 évessel vagy jóba, hanem a testvérével is : )
2012. ápr. 6. 18:12
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát mondjuk az lehet..köszönöm!
2012. ápr. 6. 18:26
 4/5 anonim ***** válasza:
vagy egyszerűen csak gépfüggő.
2012. ápr. 6. 18:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Vagy talán őt kérdezd, hogy mi baja van ahelyett, hogy itt totózunk erről.
2012. ápr. 6. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!