Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Azért mert házasok vagyunk,...

Azért mert házasok vagyunk, mindenről közösen kell döntenünk? Nekem nem lehet saját véleményem, ami nem egyezik az övével?

Figyelt kérdés

Párom pénteken elment kikapcsolódni. Úgy volt, hogy éjfél előtt haza sem ér, sőt ha nagyon jó a buli, akkor egy barátjánál alszik.

Engem is hívtak barátnők erre-arra, de nem volt kedvem menni, ezért péntek d.u. gyorsan átszerveztünk mindent, és nálunk volt egy kis pletyi-party némi alkohollal. Összesen 6an voltunk,úgy volt hogy az egyik barátnőm itt alszik,a többiek taxival mennek haza.

Szóval, párom már 6 körül elment, nálunk fél8kor kezdődött a csajos este. Rendeltünk pizzát, beszélgettünk stb.

Fél 9 körül a párom hazaállított, elzavarta a barátnőimet haza, mert sz.r volt a buli, és inkább hazajött hogy kettesben legyünk.

Azt mondta, megbeszélhettem volna vele, hogy vendégeket várok, mert itthon maradt volna.

2012. ápr. 16. 14:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Jesszusom mekkora paraszt a párod, már bocsi. :S Hát én süllyedtem volna mélyre helyette is, ha én vagyok te, annyira kínos lett volna a barátnők előtt.

Biztos elküldtem volna a francba pizsamástól... Kétlem, hogy akkora zajjal lettetek volna, hogy ő ne tudott volna aludni.

2012. ápr. 17. 11:56
 12/14 anonim ***** válasza:
Nagy bunkó, ilyennel egy percig sem állnék szóba.
2012. ápr. 17. 12:03
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem volt joga elvárni, hogy egyedül ülj otthon, és készenlétben várj rá.
2012. okt. 21. 19:25
 14/14 anonim ***** válasza:

Hatalmas bunko paraszt a parod. Latszik, hogy nem torodik veled, nem erdekli te mit erzel. Nagyon hulye helyzetbe hozott a baratnoid elott es ugyanakkor nagyon megalazo lehetett szamodra. O megy el otthonrol bulizni, te otthon maradsz egyedul, ha meg neki nem telik jol, ugy gondolja jogaban all elrontani a sajat estedet, elzavarva(!)a baratnoidet. Ezt nem szabad elturni es megbocsatani sem. A te parod egy nagy idiota. Szakits vele, ha jot akarsz magadnak. Szakits vele, szedd ossze a dolgaidat, huzzal el a hazabol(!) es tanulj meg onalloan elni. S soha a kurv@ eletbe ne engedd hogy tobbe ilyesmit vagy hasonlo dolgokat csinalojon veled valaki!

27L

2013. ápr. 5. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!