Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem a szülőkhöz fordulna...

Miért nem a szülőkhöz fordulnak egészségügyi kérdéssel a tinik?

Figyelt kérdés

Már egy ideje olvasgatom a fiatalság kérdéseit. Mintha egy csomó gyerekkel tinivel kamasszal nem is foglalkoznának otthon. Pedig szerintem inkább a szülőkhöz az anyához kellene fordulni. 3 hónapja nem menstruálok. Ilyenkor az anyának kell tudni, hogy melyik gyermek nőgyógyászhoz kell vinni. Egyedül úgysem mehet! Vagy mi az a borda púp. Nem tudják hol kell rákeresni? Vagy egy melltartó kellene hogyan mondjam meg az anyukámnak? Egyáltalán minek kellene egy 12 évesnek melltartó.

A kapcsolat a szülő és gyermek között kétoldalú . Ha a gyerek őszinte, együttműködő, talán jobb lesz az otthoni kapcsolat is

2012. ápr. 16. 07:22
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

"Egyáltalán minek kellene egy 12 évesnek melltartó."

Részben ezért sem. Nem a kor számít, hanem a mell mérete.

Engem is elborzaszt, hogy a szülők mennyire buták. Mert mikor gyereket vállalnak, bele kell gondolni, hogy nemcsak baba lesz örökké, hanem egyszer felnő.

Miért érzik gáznak az élet természetes dolgairól beszélni azzal az emberkével, akinek egykor a kakis popsiját is törölték? Csak mert már vissza tud szólni? A szülő feladata, hogy ezeket elmondja, hogy az életre felkészítse, és pont ezt sumákolják el?

2012. ápr. 16. 11:50
 22/26 A kérdező kommentje:
Bocs az én gyermekeimnek nem volt nagy mellük. Eszükbe se jutott melltartót hordani
2012. ápr. 16. 13:55
 23/26 anonim ***** válasza:
Lehet eszükbejutott, csak nem merték mondani neked....
2012. ápr. 16. 16:34
 24/26 A kérdező kommentje:
Velem mindent megbeszélhetnek, én vettem nekik az elsőt, de azóta se sokat hordják, igaz én se vagyok oda a melltartókért. Csak akkor van rajtam, ha valahová kiöltözve megyek :-)
2012. ápr. 16. 21:38
 25/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat !
2012. ápr. 17. 15:55
 26/26 anonim ***** válasza:

Peldaul a testverem eleg szegyenlos.

Jo, hogy anyutol is kikeri a tanacsot hosszas tanakodas utan, de legtobbszor velem is vonakodva beszel ilyenekrol.

2012. ápr. 23. 11:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!