Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyát miért nem érdekli...

Anyát miért nem érdekli semmilyen egészségügyi bajom se?

Figyelt kérdés

Bármi bajom van, "majd elmúlik", "biztos beképzeled"... -.-

Már hetek óta nagyon fáj a hátam, derekam, naponta minimum 1x muszáj vagyok suliba kimenni óráról is, mert elsírom magam a fájdalomtól. Pedig nem kicsi a fájdalomküszöböm... Már mondogatom neki mióta, hogy fáj, és elvihetne orvoshoz. De neem, mert én csak beképzelem...

Márciusba peteéréskor a hasam fájt nagy, ha ott már nem bírtam tovább, elmentem egy nődokihoz. Mint kiderült, petefészek-cisztám volt. Kaptam rá gyógyszert, 2 havonta kell mennem kontrollra.

Ortopédiára nem tudok elmenni egyedül, mert messze van. Kocsival 10 perc lenne, BKV-val 1,5 óra...

15/L

2011. dec. 10. 22:21
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Ja és hozzáteszem, nekem napi 24 órában panaszkodik, hogy fáj a feje, fáj a háta, stbstb. És kiabál velem, amiért nem vagyok együttérző...
2011. dec. 10. 22:21
 2/23 anonim ***** válasza:
Apukáddal nem lehetne megoldani? Esetleg idősebb barátnő, rokon, unokatestvér, esetleg osztályfőnök?
2011. dec. 10. 22:26
 3/23 A kérdező kommentje:

Nem szívesen avatok be másokat az egészségügyi problémáimba..

Apa éjjel dolgozik, nappal mindig alszik, nem akarok ezzel zaklatni

2011. dec. 10. 22:26
 4/23 anonim ***** válasza:
23%

BKV-val 1,5 óra. Kicsiszívem, én minden nap 2x annyit utazok, sőt, volt, h sulióra miatt 3 órát utaztam. Azaz hnegyed négykor kelés, és fél ötös hévvel indulás, h beérjek időben, szal...

Ha annyira nagyon fáj, akkor az út hossza marhára nem lehet kifogás.

2011. dec. 10. 22:28
 5/23 A kérdező kommentje:
"Kicsiszívem", ez most itt nem a kinek rosszabb show... Engem egyáltalán nem érdekel, hogy te mikor kelsz/keltél. Honnan veszed, hogy én pl nem akkor kelek? Az ilyenekre nem vagyok kíváncsi. Köszi.
2011. dec. 10. 22:30
 6/23 anonim ***** válasza:
69%

Nagymama nagybácsi bármi más rokon? Szerintem az lenne a legegyszerűbb, anyukáddal szemben nem szép dolog, de ha valaki elvisz egy orvoshoz, talán majd anyukád is belátja, hogy tényleg rosszul vagy.

Kitartatás :)

2011. dec. 10. 22:30
 7/23 A kérdező kommentje:

De nem ez volt most a kérdés, hogy hogy jussak el az orvoshoz. Úgyse fogok úgy elmenni, hogy anya kiröhög előtt,e hogy csak megjátszom. Mert már én is lassan elhiszem, hogy ennyire hülye vagyok és megjátszom..

A kérdést olvassátok el még egyszer, és utána válaszoljatok...

2011. dec. 10. 22:31
 8/23 tekike99 ***** válasza:
100%
15 évesen tényleg elmehetnél egyedül, ha más nincs. először amúgy is körzeti, ő ad beutalót ahová kell.
2011. dec. 10. 22:31
 9/23 anonim ***** válasza:
Ortopédiára úgyis kell beutaló, tehát először a háziorvoshoz kéne menned, ami gondolom, nincs olyan messze.
2011. dec. 10. 22:32
 10/23 anonim ***** válasza:

Nekem édesanyám detto ilyen. "Menj a hülyeségeddel " "már megint kezded? " "majd elmúlik ne foglalkozz vele" stb.

Próbálj meg vele erről elbeszélgetni, de ha nem hallgat meg akkor sajnos nincs mit tenni. Szerintem próbálj elmenni magad az orvoshoz, (most ezt nem azért mondom hogy anyukád pártjára álljak) de ha nincs más választás.....én is azt tettem és nem bántam meg:)

Nekem is sajnos kb 1 órába telt mire odajutottam az orvoshoz. =/

Esetleg még megkérdezheted hogy miért nem hajlandó veled foglalkozni amikor tőled meg maximális együttérzést vár el. Vagy ha elvárja akkor mond azt neki hogy "téged sem érdekel hogy nekem mi a bajom..."

Tudom, nem szép, de ha nincs más...=/

Nálam anno anyukámnál hatott. Azóta figyelmesebb.:)

Remélem minden megoldódik és fel a fejjel!;)

2011. dec. 10. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!