Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyát miért nem érdekli...

Anyát miért nem érdekli semmilyen egészségügyi bajom se?

Figyelt kérdés

Bármi bajom van, "majd elmúlik", "biztos beképzeled"... -.-

Már hetek óta nagyon fáj a hátam, derekam, naponta minimum 1x muszáj vagyok suliba kimenni óráról is, mert elsírom magam a fájdalomtól. Pedig nem kicsi a fájdalomküszöböm... Már mondogatom neki mióta, hogy fáj, és elvihetne orvoshoz. De neem, mert én csak beképzelem...

Márciusba peteéréskor a hasam fájt nagy, ha ott már nem bírtam tovább, elmentem egy nődokihoz. Mint kiderült, petefészek-cisztám volt. Kaptam rá gyógyszert, 2 havonta kell mennem kontrollra.

Ortopédiára nem tudok elmenni egyedül, mert messze van. Kocsival 10 perc lenne, BKV-val 1,5 óra...

15/L

2011. dec. 10. 22:21
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Úgy 1,5 óra, hogy a legközelebbi rendelő Vecsésen van. A másik meg a Heim Pál.

Nincs bérletem, mivel sosincs ellenőr a suliba vezető vonalon.

2011. dec. 11. 11:03
 22/23 anonim ***** válasza:
59%

Jaaaj, erre van annyiféle megoldás, könyörgöm.. Kéne pénz jegyre, de nem ad.. Akkor kérjél más dologra, pl. hirtelen kell x ezer Ft a suliba, amit ki kell fizetni, vagy bármi mást kitalálsz, amire kell pénz, megvan a jegy, és táddáámm el is tudsz jutni akár az ország másik felébe is egy rendelőbe... Ha ennyire le se szarja a fejedet, meg hogy mennyire fáj, hát teis szard le, és találj ki vmi kamu dolgot, ami alapján pénzt kérhetsz, és indokot h elmehess suliból. Ne kockáztasd az egészségedet egy hanyag anya miatt, én azt mondom. Nekem pl kicsi a fájdalomküszöböm, szóval én már ezer éve elmentem volna. És 15 évesen te már nem vagy olyan kislány, hogy ne találd fel magad, hogy hová kell menni, stb. Háziorvos eligazít, ad beutalót, ha kell, és annyi.

Bocs, ha kicsit durva voltam, de szerintem ne húzd tovább az időt. És remélem nincs semmi komoly problémád. Jó egészséget!

2011. dec. 11. 14:19
 23/23 anonim ***** válasza:
74%
Csak kifogások és kifogások. Ha igazán megszeretnél gyógyulni, akkor találnál módot, arra, hogy hogy juss el ahhoz az orvoshoz. Nem vagy már csecsemő!
2011. dec. 11. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!