Anyát miért nem érdekli semmilyen egészségügyi bajom se?
Bármi bajom van, "majd elmúlik", "biztos beképzeled"... -.-
Már hetek óta nagyon fáj a hátam, derekam, naponta minimum 1x muszáj vagyok suliba kimenni óráról is, mert elsírom magam a fájdalomtól. Pedig nem kicsi a fájdalomküszöböm... Már mondogatom neki mióta, hogy fáj, és elvihetne orvoshoz. De neem, mert én csak beképzelem...
Márciusba peteéréskor a hasam fájt nagy, ha ott már nem bírtam tovább, elmentem egy nődokihoz. Mint kiderült, petefészek-cisztám volt. Kaptam rá gyógyszert, 2 havonta kell mennem kontrollra.
Ortopédiára nem tudok elmenni egyedül, mert messze van. Kocsival 10 perc lenne, BKV-val 1,5 óra...
15/L
Jó, de hiába megyek el a házidokimhoz, ha utána nem tudok hogy eljutni a szakrendelőbe.
Ahhoz meg, hogy a Heim Pálba eljussak, kéne pénz jegyre. De anya arra se ad, mert hát minek, ha semmi bajom nincs
Akkor lógsz, ha elkapnak párszor, rájön, hogy jobb ha van bérleted.
Az is lehet, hogy sajnálja a gyógyszerre a pénzt, vagy nem futja rá.
brutál!! viszont ne hagyd annyiban, nehogy komolyabb bajod legyen
menj el tényleg háziorvoshoz, a beutalót meg mutasd meg anyádnak, hogy igenis ő is látja, hogy valami nincs helyén
mindig ilyen nemtörődöm volt?
vagy dramatizáld kicsit túl, hogy elötte összeroskadsz stb. lehet hogy szemét ötlet, de talán észbekap :S
21L
"Nekem édesanyám detto ilyen. "Menj a hülyeségeddel " "már megint kezded? " "majd elmúlik ne foglalkozz vele" stb.
Velem totál ugyanez volt. Bármit mondtam, "ne beszélj már hülyeségeket", meg ilyenek. Nem akarok találgatni, de előfordul néha, hogy egyfajta mártírszerepet oszt magára egy szülő, és bűntudatot kelt a pl a gyerekében, hogy így tartsa meg a "felsőbb" pozícióját, tekintéjét, vagy nem tudom mit, vagy valami korábbi saját sérelmét tolja így át a gyerekre. Nem biztos, hogy nálatok is ez van, de gondoltam adok egy tippet.
Ha tényleg fáj a derekad, akkor először is tényleg menj el a körzetihez.
"Jó, de hiába megyek el a házidokimhoz, ha utána nem tudok hogy eljutni a szakrendelőbe."
Ezzel ne foglalkozz, csak menj át a dokihoz. Ha emiatt nem mész, akkor valami nem kerek a sztoriban, ne haragudj, kifogás szagú. :)
Amúgy suliba mivel jársz?
Ha baja lenne a hátadnak már az iskolai vizsgálatokon kiszurták volna és elküldenek szakrendelésre.
A jegyre a pénzt meg mesporolod és és Budapesten belül simán utazhatsz a meglévő bérlettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!