Feljelenthetem a vérszerinti apámat 17év elmaradott gyerektartás hiányában?
Bocsi nekem ez azért elég durva. Nem akarom védeni apádat, de 17 évig nem jutott eszetekbe, hogy nem fizet gyerektartást apukátok? Csak amikor előkerül és fel akar keresni?
Nem tudom mi történt nálatok, miért hagyott el titeket, de ebből a szemszögből te sem tűnsz most jobbnak a szememben, mint az apukád. Eddig nem volt rá szükség most, hogy megjelent rögtön azzal indítasz, hogy hogy lehetne bevasalni rajta a pénzt? Eddig nem hiányzott a pénze? Mert ha igen akkor anyukád indíthatott volna eljárást.
Ez érdekes. Eddig nem hiányoltad a pénzét? Egyáltalán Édesanyád anno utánajárt a dolgoknak? Járt bíróságon? Amúgy maximum pár hónapra visszamenőleg tudná ezt igényelni. Besétálhatsz a rendőrségre, de ki fognak röhögni.
Nekem az az érzésem, hogy csak egy kis extra zsebpénzre van szükséged, vagy esetleg Édesanyád tömte tele a fejedet ezzel a zagyvasággal. Inkább örülnél, hogy vannak benne apai érzések és látni akar.
27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!