Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor fog megbocsájtani nekem...

Mikor fog megbocsájtani nekem a nagymamám? Csak vicceltem.13/L

Figyelt kérdés
Húsvétkor nyolcan leültünk a Nagymamámnál ebédelni. Volt minden, több töltött csirke, sajtos karfiol, e mellé még rántott hús, és még rengeteg minden, túl ettük magunkat. Végezetül mindenki hátradőlt és kigombolta a nadrágját, elégedetten sóhajtott. Én meg megkérdeztem, hogy "na és, mi lesz az ebéd?" De csak vicceltem, és mindenki hülyén nézett rám, a Nagyi meg egyenesen besértődött, azóta sem veszi fel a telefont.

2012. ápr. 15. 13:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Azért érzékenyek a nagyik, mert azt hiszik, hogy ha terüljasztalkámat csinálnak, akkor majd ettől jobban szeretik őket, vice versa: mivel szeretik a családot, azt hiszik, hogy ezzel lehet a legjobban kimutatni. Mivel azt várják, hogy "Mama, isteni volt minden, te tudsz a legjobban főzni a világon, lécci csomagoljál belőle egy talicskával." de ne ezt kapják, hát mindjárt magukba zuhannak.

Mert nekik ez a fontos, a kaja - nem neteznek, nem járnak szórakozni, a családot várják. Hát persze, hogy besértődnek.

2012. ápr. 15. 13:49
 12/16 anonim ***** válasza:

Hát, az én mamám az ilyenen jót nevet, pedig nem egyszerű eset, hajlamos ő is a sértődésre. De tudjuk, hogy mi az, amivel lehet cukkolni, és mivel nem.

Kérdező, ne legyen lelkiismeret-furdalásod, nem csináltál semmi rosszat, Ez csak egy poén volt, ami rosszul sült el véletlen, de nem dőlt össze a világ. Most legalább megtanultad, hogy ilyennel ne poénkodj, mert nem veszik a lapot.

2012. ápr. 15. 14:18
 13/16 anonim ***** válasza:
Semmi rosszat nem mondtál, ne legyen bűntudatod. A nagymamád majd megnyugszik.
2012. ápr. 15. 14:19
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem mondtál rosszat.
2012. ápr. 15. 14:57
 15/16 anonim ***** válasza:

Hehe, ez tetszett!! A nagymamádnak simán nincsen humorérzéke! ://

Szóval el kell neki magyarázni, hogy ez miért poén. (Elég fura a nagyid)

2012. ápr. 15. 15:56
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem mondtál semmi rosszat. Sok humortalan, besavanyodott ember...

Egy szakács

2012. ápr. 15. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!