Mikor fog megbocsájtani nekem a nagymamám? Csak vicceltem.13/L
Azért érzékenyek a nagyik, mert azt hiszik, hogy ha terüljasztalkámat csinálnak, akkor majd ettől jobban szeretik őket, vice versa: mivel szeretik a családot, azt hiszik, hogy ezzel lehet a legjobban kimutatni. Mivel azt várják, hogy "Mama, isteni volt minden, te tudsz a legjobban főzni a világon, lécci csomagoljál belőle egy talicskával." de ne ezt kapják, hát mindjárt magukba zuhannak.
Mert nekik ez a fontos, a kaja - nem neteznek, nem járnak szórakozni, a családot várják. Hát persze, hogy besértődnek.
Hát, az én mamám az ilyenen jót nevet, pedig nem egyszerű eset, hajlamos ő is a sértődésre. De tudjuk, hogy mi az, amivel lehet cukkolni, és mivel nem.
Kérdező, ne legyen lelkiismeret-furdalásod, nem csináltál semmi rosszat, Ez csak egy poén volt, ami rosszul sült el véletlen, de nem dőlt össze a világ. Most legalább megtanultad, hogy ilyennel ne poénkodj, mert nem veszik a lapot.
Hehe, ez tetszett!! A nagymamádnak simán nincsen humorérzéke! ://
Szóval el kell neki magyarázni, hogy ez miért poén. (Elég fura a nagyid)
Nem mondtál semmi rosszat. Sok humortalan, besavanyodott ember...
Egy szakács
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!