Félvérek hogy gondolkoznak a szüleikről, hogy más a bőrszín és más- más fajhoz tartozik a két szülő?
Figyelt kérdés
Mennyire tudtátok feldolgozni, hogy más a bőrszínűk esetleg a kultúrájuk is? Szenvedtetek e miadta szóbeli esetleg fizikai bántalmazást mert az egy szülőt lenézik?2009. jún. 19. 12:34
11/14 A kérdező kommentje:
Még nincs gond vele nem ért minket támadás e miatt. Már gondoltunk rá, hogy felveszi az én nevemet is. De az apjáét sem szégyeljük nem akarunk megválni tőle.
2009. jún. 23. 09:42
12/14 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Az ellen nem tehetsz semmit, hogy a gyereked rád hasonlít, vagy az apjára.
Arra ügyelj csak, hogy úgy neveld, hogy ne legyen cigány mentalitása, ne lopjon, csaljon, hazudjon. Mert ez minden cigányban benne van. És a vér nem válik vízzé. Azért sok sikert. A remény hal meg utoljára.
(Egyébként józan voltál mikor lefeküdtél az apjával?)
13/14 anonim válasza:
Én félig Ecuadori vagyok (él-amerika egyik országa) Engem az iskolában csúfoltak emiatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!