Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Lassan elveszítem...

Mit tegyek? Lassan elveszítem a családomat emiatt és gyűlölöm magam

Figyelt kérdés

Nyáron elkezdtem találkozgatni egy nálam idősebb férfivel(35 éves) és jól éreztük magunkat egymással.Beleszerettem teljesen és mikor elkezdett komolyodni a dolog,akkor elmondta,hogy van egy felesége és egy 4 éves kislánya.Mondta,hogy sajnálja,hogy eddig nem szólt róluk és hogy megérti,hogyha soha többet nem akarok vele beszélni.

Kiborultam és majd' egy hónapig nem beszéltem vele.De az érzéseim nem múltak el és összejöttem vele.

Ne ítéljetek el emiatt,nem kértem,hogy hagyja el a családját miattam,csak olyan jó volt vele lenni...

A családom megtudta a dolgot és összevesztem velük,azóta nem beszélünk.

Szeretem a barátomat mindennél jobban,de gyűlölöm magam,amiért ezt teszem.

Ráadásul múltkor vigyáztam egy kicsit a lányukra és szörnyen éreztem magam.

Mit csináljak?

Szeretem a pasit,nem bírok szakítani vele,mert már próbáltam.De nem tudom,hogy meddig bírom még így,hogy a családommal sem beszélek és bűntudatom van.

2012. ápr. 14. 20:27
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Huszas, te régóta győzködöd itt a jó népet a hülyeségeidről. Nem veszed észre, hogy senki sem hisz neked? Akármelyik kérdésre írod ezt a buta választ, sehol sem fogadják el. Ki is a tanult ember?
2012. ápr. 14. 22:29
 22/36 anonim ***** válasza:
21 Honnan tudod,hogy ki áll a 20 sorszám mögött?:O
2012. ápr. 14. 22:55
 23/36 anonim ***** válasza:
Nincs kedvem kikeresgélni az eddigi okfejtéseit, de minden ilyen témához ugyanígy szól hozzá, a stílus pedig maga az ember. És nagyon büszke arra, hogy ő egy tanult valaki.
2012. ápr. 14. 22:58
 24/36 anonim ***** válasza:
Szerintem te nagyon összetévesztesz valakivel :) keresgesd csak azokat az okfejtéseket :)
2012. ápr. 14. 22:58
 25/36 anonim ***** válasza:
Mellesleg elmondom neked,vagyis leírom, hogy ma ez az első és eddig az utolsó kérdés amire válaszoltam :D te sem tartod magad tanultnak ugye? :D eléggé ellent mondanál.
2012. ápr. 14. 23:00
 26/36 anonim ***** válasza:
Te is megismersz engem, nem először nem értünk egyet. Egy szóval sem említettem, hogy mai hozzászólásról van szó, nemrég még 76%-os voltál. Gondolom a nulla a cél, azért ez a sok butaság, amit összehordasz. :)
2012. ápr. 14. 23:03
 27/36 anonim ***** válasza:
Gondolj amit akarsz, fogalmam sincs hogy ki vagy, legalább 1 kérdést írnál amihez hozzászóltam,mert a héten ma ülök itt másodjára de biztos, ha meg nem tudsz akkor szerintem hagyjuk a hülyeségeket :) de azt megjegyzem hogy jó 1 hónapja ennyi a százalékom ;)
2012. ápr. 14. 23:11
 28/36 anonim ***** válasza:
2012. ápr. 14. 23:14
 29/36 anonim ***** válasza:
Plusz ha még én is lennék az a sok butaságot összehordó egyén akkor se lenne mire fel lebutáznod mást azért mert te nem értesz egyet a dolgokkal és esetleg tudatlan vagy, mert amúgy nem tudnád leírni hogy működik az ember de az észt osztod:) Szóval kitárgyalhatnánk mit nevezünk butának :)
2012. ápr. 14. 23:16
 30/36 anonim ***** válasza:
Khm, tény hogy hasonló a gondolat menet, mellesleg igaza van :D lehet találtál nekem egy jó beszélgetőpartnert ;) ezért megérte.
2012. ápr. 14. 23:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!