Az alkoholizmusra való hajlam öröklődik?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 14. 14:24
11/14 anonim válasza:
Az alkoholizmus függőség. Állítólag öröklődik a hajlam, hogy a következő generációban is lesz függő. Az meg, hogy ezt megoldásként látja egy gyerek, megnöveli a lehetőségét. Sok tanulmány van erről, érdemes elolvasni őket.
12/14 anonim válasza:
szerintem nem. náunk senki nem iszik, csak én, én is a meló elviselése miatt kezdtem el egy éve és nem tudom abbahagyni, de érzem hogy nem jó...
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. ápr. 15. 08:31
14/14 mus musculus válasza:
Nem akarok okoskodónak tűnni, de aki messziről kerüli az alkoholt, az honnan tudja, milyen hatással lenne rá? Miből gondolja, hogy nem szokhatna esetleg könnyebben rá, mint a többség? Félreértés ne essék, ez senki ellen nem szól, nagyfaterom is annyit piált, hogy szinte már az folyt az ereiben vér helyett (ez lett a veszte szerencsétlennek), tehát érintett vagyok és érzem, hogy jólesik az ivászat, magyarán óvatosnak kell lennem vele. Namármost az nem rendelkezhet efféle tapasztalattal, akinek fejében elrettentő példaként él egy rokona képe, ezért berakta a jelenséget egy "gusztustalan" skatulyába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!