Hogy reagálnátok arra, ha megtudnátok hogy párotok "társkeresőzik"?!
Véletlenül tudtam meg, hogy párom regisztrált facebook-on pasik és csajok alkalmazásra. (Állítólag már nagyon régen)
Kibuktam, kérdőre vontam és még mindig nem értem, miért csinálja?
Azt válaszolta: Eltúlzom az egészet, és szerinte ez az alkalmazás nem társkereső. Nyugodtam nézzem csak meg, hogy ott egy normális kinézető/gondolkodási ember nincs fent. Unalmas perceibe megnézi kinek jött be és ennyi.
Kikérte magának, hogy ő nem párt keres, hiszen én vagyok élete szerelme és soha nem találna nálam jobbat és nem is akar.
Szerinte ez az alkalmazás nem is igazán párkeresésről szól.
Ez igaz? Vagy hülyének néz?
(Nem ismerem ezt az alkalmazást. Azt mondta nyugodtan regisztráljak és majd meglátom mennyi gyökér pasi fog nekem írogatni, nyomulni stb.)
Már csak azt nem értem, hogy nekem ilyenre nincs szükségem. Jobban is eltudom tölteni unalmas perceimet, minthogy azt nézegetem kinek jövök be és kinek nem!?
Mit reagálnátok erre?
(Párom 28 éves. Nem gyerekes ez a gondolkodás? Igaz lehet? Évek óta rendszeresen sportolunk, foglalkozunk magunkkal, sokat adunk a megjelenésünkre. Neki miért van szüksége ilyen fajta megerősítésre, ha valóban csak erről van szó?!)
Adjatok tanácsot!
Örülnék neki...
+1 csaj orál-análban...
hm...:DDDD
de amúgy komolyan: a párkapcsolat nem tudom miért jelenti sokaknál azt, hogy akkor 1m-es pórázt adunk a másikra..., kicsit bízzatok meg egymásban - ez a jó kapcsolat alapja...
Lehet, hogy mással flörtölget, jól érzi magát mással, de alapjában véve velem akar párkapcsolatot - ez a titka a jó kapcsolatnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!