Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kezelnéd a helyzetet,...

Hogyan kezelnéd a helyzetet, hogy a párodnak tartozásai vannak?

Figyelt kérdés

Kb 1 éve ismerjük egymást. A tartozásokat azelőtt "csinálta", hogy megismerkedtünk.

Jelenleg 3 felé tartozik: exének akinek a szülei kifizettek valami telefonszámlát, annyit tudok hogy 6 számjegyű az összeg, egy haverjának akitől kölcsön kért hogy a rezsit ki tudja fizetni, és tegnap jött egy felszólító levél, hogy a UPC-nek is tartozik, ez kb 205 E ft.

Az első kettőről úgy szereztem tudomást, hogy a 2 illető épp írt a páromnak facebookon, amikor képeket nézegettünk együtt. A harmadikról meg tegnap, mikor olvastuk a levelet. (említette, hogy a upc-nek tartozik, de pontos összeget nem tudott mondani)

Ez a 3 tartozás cca. fél millió forint.

Semmilyen ingóság nincs a nevén, de a 3.at elvileg levonhatják a fizetéséből.

Teljesen elvagyok keseredve. Fogalmam sincs miből fogja/fogjuk ezt kifizetni. :(

2012. ápr. 13. 11:21
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Majd rendezi.

Én 18 évesen tartoztam 3 milkával, most vagyok 21, és már rendezve van:)

2012. ápr. 15. 19:29
 32/33 A kérdező kommentje:
Majd? Az jó... addig hátha nem halunk éhen :)
2012. ápr. 16. 07:22
 33/33 anonim ***** válasza:
Igen ezt jól látod kérdező. én már írtam, hogy tesóm miatt lett felvéve régen sok hitel meg hogy még mindig nyögi és hogy azóta is halogatja fizetni stb. pl neki a mostani barinője panaszkodik már, hogy náluk lakik és ahhoz képest amennyi kaját megeszik alig ad haza. szóval lehetnek belőle surlódások, mert elvileg azokat ő csinálta, neked nem kéne azok miatt szenvedned.
2012. ápr. 16. 09:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!