Hogyan kezelnéd a helyzetet, hogy a párodnak tartozásai vannak?
Kb 1 éve ismerjük egymást. A tartozásokat azelőtt "csinálta", hogy megismerkedtünk.
Jelenleg 3 felé tartozik: exének akinek a szülei kifizettek valami telefonszámlát, annyit tudok hogy 6 számjegyű az összeg, egy haverjának akitől kölcsön kért hogy a rezsit ki tudja fizetni, és tegnap jött egy felszólító levél, hogy a UPC-nek is tartozik, ez kb 205 E ft.
Az első kettőről úgy szereztem tudomást, hogy a 2 illető épp írt a páromnak facebookon, amikor képeket nézegettünk együtt. A harmadikról meg tegnap, mikor olvastuk a levelet. (említette, hogy a upc-nek tartozik, de pontos összeget nem tudott mondani)
Ez a 3 tartozás cca. fél millió forint.
Semmilyen ingóság nincs a nevén, de a 3.at elvileg levonhatják a fizetéséből.
Teljesen elvagyok keseredve. Fogalmam sincs miből fogja/fogjuk ezt kifizetni. :(
én is úgy jöttem össze a párommal, hogy nekem igen magas tartozásom van többfelé is, én tőle ezek rendezésére soha nem kértem és nem is fogok kérni pénzt.
Akkor ideköltöztem hozzá akkor megegyeztünk, hogy mit fizetek én, amíg ezek a dolgok határidőre be vannak fizetve addig a többi pénzemhez úgymond semmi köze a megmaradt pénzemből rendezem a saját tartozásomat.
Nem hagyott el a tartozásaim miatt, az elejétől fogva tudja, hogy ezek vannak és velem járnak.
Állítólag ez a UPC-s ügy, több mint 4 éve húzódik.
Gondolkoztam/tunk azon, hogy megkérjük a főnökét, hogy fizesse be egybe, és vonja le a páromtól 10 vagy 20 ezresével.
Havonta ha mindent kifizetünk kb 20 E ft marad kajára. Ebből nem sokat tudunk elvenni, max 5 ezret.
És leginkább ez az upc-s ügy lenne a legsürgősebb.
Ez nem rossz ötlet,ha a főnök hajlandó rá,de ha 20ezret levon a főnök,akkor mi marad kajára?
Te nem tudsz dolgozni valamit?
Most hogy jön a nyár meg a jó idő, több pénzt fog kapni. De télen meg nagyon fog hiányozni az a 20 ezer.
Folyamatosan keresek munkát, de semmi. :(
Szia!
Nekem 4 hely felé volt adósságom, amikor összejöttünk a Párommal. Mindent elmondtam neki, mégsem hagyott el. Ez az én saram, nekem kell kifizetnem. Mondtam is neki, hogy nem pénzbeli segítséget várok tőle, hanem azt, hogy érzelmileg támogasson. Ezt meg is kapom Tőle. Most már szerencsére nincsenek tartozásaim, sőt, egy ismerősnek köszönhetően elég sok pénzhez jutottunk, de az az időszak eléggé megviselt. Ha akkor nem áll mellém a Párom, biztosan bekattanok.
27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!