Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érzi minden pasi, hogy...

Miért érzi minden pasi, hogy nyaggatva van, ha azt szeretnéd, hogy törődjön veled?

Figyelt kérdés
Minden házasságban eljön az az idő amikor meg kellene újulni. Ha megpróbálok puhatolózni, mit is szeretne a férjem, egyből felkapja a vizet és vádaskodik velem, hogy nem szeretem, én azért nem érzem, hogy ő szeret csak nem ér rá. Számítógépezik, sokat dolgozik, a gyerekkel van és rám már nem jut ideje. Azt mondja, fontos vagyok neki, hogy én vagyok a család motorja. DE ÉN CSAK NŐ AKAROK LENNI NEKIIII! Nem tudok várni tovább... :'( Annyi minden hiányzik. Az ölelések, a mosoly, a gyengédség. És nem a dugás. Fizikailag "kielégült" vagyok.
2012. ápr. 13. 10:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Sok nő a család motorja,ha fáradt akkor is, ha beteg akkor is mégis a férfinak megterhelő az ha nem azzal foglalkozhat amivel akar,például beszélgetne a feleségével vagy gépezés helyett kényeztetné egy kicsit.Bezzeg ha neki támad kedve hozzá, álljon az asszony a rendelkezésére,neki mindenre jusson ideje.Bizony ugy látom sokan szeretnénk NŐK lenni.
2012. ápr. 14. 21:45
 12/15 anonim ***** válasza:
23N.Tíz év mulva ujra megkérdeznélek.
2012. ápr. 14. 21:49
 13/15 anonim ***** válasza:

Egész nyugodtan kérdezz! :)

23N

2012. ápr. 15. 10:59
 14/15 anonim ***** válasza:

tegnap 21:49

Engem már meg is kérdezhetsz, 17 évesen jöttünk össze, a mai napig úgy törődünk egymással mint az első perctől kezdve. Ennek májusban lesz 25. éve.

2012. ápr. 15. 11:20
 15/15 anonim ***** válasza:
Szívből örülök,hogy ilyen szerencsések vagytok további sok boldogságot és szép éveket kívánok.
2012. ápr. 15. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!