Ti mikor ismerkedtetek meg a párotokkal és mikor költöztetek vele össze?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 12. 21:36
11/19 anonim válasza:
2008 júniusában jöttünk össze, kb. 2hét múlva összeköltöztünk. Már ismertük egymást kb.másfél éve. 2010ben született az első lányunk és jövőhétre várjuk a másodikat. :)
12/19 anonim válasza:
Május 26-án jöttünk össze (csütörtök volt) szombaton nálam aludt, utána már csak a ruháiért járt vissza az albérletébe. Október körül sikerült felmondania az albérletét (tulaj mindig húzta, halasztotta). Okmányirodában december körül csináltattunk lakcímkártyát, szóval azóta papíron is egy helyen lakunk. :)
13/19 anonim válasza:
2001. júliusában ismerkedtünk meg, decemberben költöztünk össze, akkor volt az eljegyzés is.
2003. májusában volt az esküvőnk, egy kisifunk van.
14/19 anonim válasza:
2007 májusában jöttünk össze, 2009 júniusában költöztünk össze. De csak azért 2 év után költöztünk össze mert suliztunk és addig távkapcsolatban voltunk.
15/19 anonim válasza:
2007.április 30-án találkoztunk (netes ismerkedés). Hivatalosan október elején költöztünk össze saját kis kuckóba, előtte lettem terhes, 2008.április 19-én összeházasodtunk, május 19-én pedig megérkezett a kislányunk. :) Elég gyors volt az egész, de intenzív. :)
16/19 anonim válasza:
2001 márciusában jöttünk össze
2002 őszén költöztem hozzá
2009 nyarán született a fiunk
2011 tavaszán házasodtunk
17/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)Azért jöhet még:D
10 Még semmi,csak jó ilyeneket hallani:)
2012. ápr. 13. 15:09
18/19 Toncsi63 válasza:
1995-ben összeköltöztünk és 1997-ben "összejöttünk.
Lakótársak voltunk előbb.
19/19 anonim válasza:
én 4éve ismertem meg a páromat,mi egy hét után költöztünk össze.Augusztus 13-án lesz az első házassági èvfordulónk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!